Със сигурност има много неща, които сме носили до втръсване

...
Със сигурност има много неща, които сме носили до втръсване
Коментари Харесай

10 модни неща от 90-те, които отново ще носим този сезон

Със сигурност има доста неща, които сме носили до погнуса през 90-те години и сме си мислели, че те вечно ще останат в предишното. Само че стилните трендове през последните години не стопират да ни връщат към тях по един или различен метод. Може би малко ъпгрейднати, само че с лека носталгия към тъкмо това десетилетие. Сред тях са късите карирани поли, постоянно със към тях но кино лентата „ Баровки “, които сплотяват в себе си две пролетни трендове – утра мини дължините и карето като принт отвън добре непокътнатата му територия на зимните месеци.

Скъсените топове с цепка, която разкрива корема, също ще виждаме постоянно през идващите месеци – най-често комбинирани с дънки, необятен панталон или права пола от сатен. Това се отнася и за вид „ нощница “, с които през 90-те свързвахме със стила на стилната икона Кейт Мос. Сега ги виждаме в доста пролетни сбирки и то в страхотни ярки цветове. И като стана въпрос за тях, няма по какъв начин да не отделим място за розовото, което е на път да откри място във всеки капсулен дрешник за пролетта.

Своето елегантно завръщане прави и корсетът, който до скоро ни изглеждаше много ретро, само че дизайнерите се постараха да ни покажат една много стилна версия, която може да се носи даже и с дънки. Включително и късите къси панталони от деним, които прибавяме в този лист. Да, мини дължината още веднъж измества модерните от предходната година бермуди.

Но пък при панталоните безапелационно можем да кажем, че любимецът на инфлуенсърите този сезон са карго моделите, които си мислехме, че можем да оставим в предишното, само че ето, че даже и ние бихме се изкушили да пробваме още в този момент.

Малките чанти, по този начин наречените bucket hats и цветните бижута в макси размери пък са, които биха допълвали съвършено стайлинга в жанр 90-те и напълно не е наложително да са в един тоалет. Даже в противен случай. Защото не е нужно да одобряваме трендовете безусловно!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР