Със сигурност чистенето на тоалетна не е най-приятното занимание, но

...
Със сигурност чистенето на тоалетна не е най-приятното занимание, но
Коментари Харесай

Беше ми омръзнало да търкам до полуда тоалетната чиния, когато случайно научих този трик

Със сигурност чистенето на тоалетна не е най-приятното занятие, само че пък в това време и не можем да минем без него, в случай че държим на положителната хигиена.
За благополучие обаче открихме няколко страхотни метода, по който елементарно можем да се отървем от микробите, неприятната миризма и котления камък, като в това време реализираме и необикновен искра на повърхностите.
Имаме възприятието, че колкото и да търкаме и да я мием, резултатът е все същият.
Какво е належащо?
1. В подобаващ съд сложете три торбички черен чай, които по-късно залейте с вряща вода.

Когато изстине, я изсипете в пръскачка (можете да употребявате шишето от някой остарял препарат за прозорци например). С тази примес можете елементарно да се справите с петната върху огледалата. Просто напръскайте, по-късно подсушете с хартия и сте подготвени.
2. В съответствие 1:1 смесете оцет и течен сапун, с цел да получите ужасно средство, с което да се справите с мухъла в тоалетната или банята.
3. С половинка лимон натрийте крановете и смесителите, а по-късно изплакнете със примес от топла вода и лимонен сок, с цел да премахнете котления камък.
4. Ако варовиковите отлагания са доста огромни, можете да ги увиете за към 30 минути с забрадка, напоена в оцет.

5. Не забравяйте и чашата, в която държите четките си за зъби и която може да е същинско бактериално огнище. Измивайте и нея доста добре с оцет.
6. За да почистите тоалетната паница, в разпръсквач сложете ½ л оцет. Напръскайте с него цялата й повърхнина и по-късно оставете да работи за към 15 минути. Накрая изплакнете.
7. Сипете оцет и в казанчето. Повърхностите пък забършете добре с гъба, а за труднодостъпните места използвайте остаряла четка за зъби.
8. Четката за тоалетна може да е същинският източник на неприятна миризма, по тази причина я измивайте постоянно, а с цел да е постоянно чиста, сипете в нея препарат за разчистване на тоалетни.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР