Сърцето може много да понесе. Скъпа моя, не плачи. Да,

...
Сърцето може много да понесе. Скъпа моя, не плачи. Да,
Коментари Харесай

Най-страшната битка е тази между сърцето и ума! Когато знаеш, че трябва да продължиш напред

Сърцето може доста да понесе. Скъпа моя, не плачи. Да, този мъж те напусна, само че знай, че всяко нещо в този живот, което ни се случва е с причина. И в изгода за нас. И в случай че в този момент не виждаш това, то ще пристигна ден, когато ще осъзнаеш. За тези дами от вас, които не знаят: психолозите споделят, че в същото време, когато нямате контакт с някогашния, можете да го преодолеете, да започнете да мислите трезво и да се научите да се контролирате.

Но огромният въпрос е по какъв начин в действителност да стане това? Как да спрете да поддържате какъвто и да е тип контакт с някой, който към момента значи света за вас?

Сърцето и интелигентна: Но по какъв начин да продължа напред?

Фокусирай се върху себе си

Работата е напълно елементарна. Ако се фокусирате върху себе си, няма да мислите за него. Ако не е в мислите ви, няма да имате предпочитание да се свържете с него. Лесно, нали? Но най-важното в целия този развой е, че би трябвало да останете правилни на себе си и на обещанията си.

Не би трябвало да променяте решението си, тъй като той се е сетил за вас и ви е писал. НЕ!  Без значение какво прави, апелирам, не променяйте мнението си, тъй като по-късно ще разберете за какво това е добър избор.
Ако всякога се връщате към него – ще боли повече и повече.

 

Правете неща, които ви вършат щастливи

Може би сте били прекомерно фокусирани върху него и изцяло сте пренебрегнали себе си и желанията си. Но в този момент е моментът най-сетне да започнете да мислите за себе си и своето благополучие. Започнете ново занимание. Запишете се на спорт. Знаете ли какъв брой освобождаващо и прелестно е спортуването? Говорете с разнообразни хора, научете неща от тях и ги оставете да бъдат във вашата компания.

Всички тези неща в действителност могат да ви спестят от това да посегнете към него и да продължите същата история.  Ако просто си дадете още един късмет да бъдете щастливи, повярвайте ми, че животът ще ви се усмихне и нещата най-сетне ще бъдат по-добри, в сравнение с си мислите.

Прекарвайте време на открито

Дори в случай че това наподобява като нещо, което няма да работи, то в действителност оказва помощ в случаи като този. Когато сте на открито, има по-голям късмет да срещнете нови хора и да се забавлявате. Освен това ще ви попречи да мислите за него и ще се почувствате доста по-добре. Няма да чувствате, че целият ви свят се разпада и ще осъзнаете, че в случай че един човек е бил неприятен, това не значи, че всички останали също ще бъдат неприятни.

Ще се научите да се наслаждавате на живота си сами и когато най-сетне останете сами, даже няма да имате потребност да се свързвате с някогашния си, тъй като се чувствате доста по-добре без него

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР