Сърцатият универсален футболист на Левски Роман Прохазка може би изигра

...
Сърцатият универсален футболист на Левски Роман Прохазка може би изигра
Коментари Харесай

Феновете на Левски към Прохазка: Остани!

Сърцатият повсеместен футболист на Левски Роман Прохазка може би изигра последния си мач с екипа на „ сините “ в баража за Лига Европа против Черно море (4:1) . Словакът изкара цялостни 90 минути, след което изживя прочувствени мигове на стадион „ Георги Аспарухов “.

След последния съдийски сигнал полузащитникът направи обиколка на стадиона, като бе бурно приветстван от почитателите. Те в началото скандираха името му, а по-късно започнаха апелите „ Остани, остани! “.

Самият футболист, който се наложи като един от огромните любимци на синята аудитория, се разчувства от случилото. Халфът, който завоюва всичко на Герена със стопроцентовата си отдаденост, раздаде екипа си, а в подмяна получи фланелка от последователите и бе окичен със синьо шалче.

Преди да се прибере в тунела, словакът още веднъж чу молбата „ Остани “. Той очевидно мъчно сдържаше страстите си, като погледна към почитателите и им прати въздушни целувки.

Пред съблекалнята вторият капитан на Левски бе предстоящ от група малчугани с разплакани очи, които се чудеха дали любимецът им ще продължи да ги радва и през идната акция. Посрещнат от тази трогателна панорама, Прохазка не съумя да им даде отговор. Играчът отхвърли коментар и пред медиите.

Припомняме, че по-рано през седмицата изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов съобщи, че в клуба са позитивно настроени за продължаването на контракта и на Роман Прохазка, и на Васил Панайотов.

Междувременно плъзнаха клюки, че Прохазка е мечтан от участника в Шампионската лига – Виктория Пилзен.

Очаква се идващите дни дефинитивно да бъде решена ориста на двамата съществени играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР