Съревнованието в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика навлиза

...
Съревнованието в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика навлиза
Коментари Харесай

Катрин Тасева отлична на бухалките, обра овациите

Съревнованието в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика навлиза в своя съдбоносен стадий. В днешната стратегия предстоят да се изиграят съчетанията на лента и бухалки в самостоятелната конкуренция, както и смесената комбинация на обръчи и бухалки при ансамблите, след което ще станат ясни призьорите.

Изключително прецизна и рационална Катрин Тасева се оправи чудесно с бухалките. Никакви груби неточности за българката. Тя избави серия от сериозни обстановки в своята доста съвременна, спираща дъха комбинация, с която завоюва бурните аплодисменти на публиката и невероятната оценка 21.200. С подобен резултат Катрин може да нападна медалите в многобоя. Крайното класиране ще стане ясно към 17.00 часа през днешния ден.Невяна Владинова показа по-слаба игра в днешните две композиции. Неви позволи две груби неточности с изпускане на уреда в съчетанието си с бухалки, като даже приключи единствено с една бухалка в ръка, което се санкционира извънредно строго с цяла единица. По този метод родната прелест не съумя да покаже на стотиците почитатели в " Арена Армеец " другояче завладяващата си комбинация в цялостния й тип и беше оценена с 17.750.

С лента Невяна Владинова беше по-спокойна на килима, само че икономисване на няколко детайла и още веднъж изпускане на уреда й попречиха да получи по-висока оценка от 17.650 и по този начин, за жалост, излезе от борбата за медалите в многобоя.

Ансамбълът на България през вчерашния ден показа фантастично композицията си с пет обръча, не позволи никакви груби неточности, получи най-високата оценка от началото на Световната купа в София - 24.950, и по този начин изрично поведе в класирането за многобоя.Малко след 17.30 ч девойките на Весела Димитрова ще играят с три обръча и два чифта бухалки но Бродуей и при осъществяване без грешки ще чакаме златните медали за България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР