Сърбинът Небойша Милошевич дебютира като част от треньорския екип на

...
Сърбинът Небойша Милошевич дебютира като част от треньорския екип на
Коментари Харесай

Дясната ръка на Стоянович: Ще работя за един от най-големите клубове на Балканите

Сърбинът Небойша Милошевич дебютира като част от треньорския екип на Левски. Специалистът, който се чака от месец на " Герена ", най-накрая се присъдени към щаба на Славиша Стоянович и ще бъде негов първи помощник-треньор. " Благодаря на футболен клуб Левски за доверието и отговорността, с която ме натоварва. Добре осведомен съм с треньорските и чисто човешки качества на Славиша Стоянович. Радвам се, че ще работя за един от най-големите клубове на Балканите. Левски е тим с богата история и обичаи. Знам какви са упоритостите му. Те са такива всяка година.
Знам, че Левски не е печелил трофей от 2009 година. За последно е бил в групите на Лига Европа през 2010-а, по тази причина и упоритостите за този сезон са толкоз огромни. Трябва да бъдем оптимално съсредоточени и огромни експерти, с цел да продължат положителните резултати на отбора под управлението на нашия началник - Славиша Стоянович. Длъжни сме да задоволим желанията на нашата многочислена аудитория.

Четири следващи победи са доста добър подтик, които ще дадат тласък за работа на футболистите. Както е споделил и Стоянович, в тима към момента има доста работа. Трябва да балансираме състава. Да подвигаме равнището с всяка една подготовка и мач.

Работил съм в няколко клуба дружно със Славиша. Имаме доста сходна философия за футбола. На Левски му трябват непоклатимост и положителни резултати, с цел да реализира своите огромни цели ", приключи Милошевич с изявлението си пред клубната телевизия на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР