Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис излязоха с

...
Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис излязоха с
Коментари Харесай

Актриси от "Сексът и градът" с позиция по случая с Крис Нот

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис излязоха с позиция по отношение на обвиняванията в полово посягане против Крис Нот, часове откакто 67-годишният артист беше уволнен от телевизионния сериал The Equalizer.

В взаимно известие, оповестено в обществените мрежи в понеделник вечерта, актрисите декларират, че са " надълбоко натъжени да чуят обвиняванията " против Нот - техния дълготраен сътрудник в " Сексът и градът ", с който неотдавна се завърнаха на екрана с " Просто ей по този начин... " (And Just Like That...) по HBO Max.

" Подкрепяме дамите, които споделиха мъчителните си прекарвания. Знаем, че това би трябвало да е доста мъчно и ги поздравяваме за това ", допълват актрисите.

удостоверява, че Нот няма да се върне в The Equalizer, защото следствията от абсурда не престават. Нот, който в същото време беше изключен от организацията си за гении A3 Entertainment, играеше ролята на Уилям Бишоп в престъпната драма на CBS дружно с Куин Латифа.

" Крис Нот към този момент няма да снима спомагателни епизоди на The Equalizer, като решението влиза в действие неотложно ", оповестиха в взаимно изказване Universal Television и CBS.

Вижте повече за Крис Нот в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР