Сара Джесика Паркър се забърка в лек скандал, който може

...
Сара Джесика Паркър се забърка в лек скандал, който може
Коментари Харесай

Съдят Сара Джесика Паркър за неуредени сметки - slava.bg

Сара Джесика Паркър се забърка в лек скандал, който може да ѝ коства много скъпо. Актрисата от „ Сексът и градът “ е упрекната в неизплатени заплати. Твърдението идва от управител на един от обувните магазини на Паркър. Освен звездата, в правосъдния иск попада и бизнес сътрудникът ѝ.

Според служителя, Сара и сътрудникът ѝ Джордж Малкемус са отказали да платят спомагателни часове на Хедър Холт от 31 декември 2018 до 1 март 2020 година. „ Обвиняемият не е компенсирал съответно служителя си за изключителния труд, който се начислява след всички отработени часове над четиридесет в една работна седмица “, твърди се в желае. В документите не се показва тъкмо какъв брой пари се дължат на Холт.

Магазините за обувки на Сара Джесика Паркър се намират на две от най-известните улици в Ню Йорк, както и в Лас Вегас, Мериленд, Дубай, Абу Даби и Канада. Холт си желае назад всички заслужени заплати плюс лихвите и законовите неустойки. „ Всички нюйоркчани заслужават да получат пари за времето, в което са работили. Работодателите, които нарушават закона, би трябвало да носят отговорност, даже и да са известни персони като госпожа Паркър “, разяснява юристът на Холт.

Представители на актрисата от „ Сексът и градът “ разясняват пред „ Page Six “, че научават за обвиняванията от пресата и към момента преглеждат правосъдните документи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР