Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик изобщо не се вписват

...
Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик изобщо не се вписват
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик - извън клишето

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик въобще не се вписват в клишето на звездните двойки, които се разделят толкоз бързо, колкото и се събират. Тя няма ориста на Кари Брадшоу, не е прекарала шест години в нещастна обич, нейният Тузар в действителност не е никакъв тузар, а артистът Матю Бродерик, с който са щастливо жененеи от цели 25 години и имата 3 прелестни деца. Не знам дали е по този начин, тъй като живеят в Ню Йорк, а не в Холивуд, само че факт – бракът им е стабилен – огромна необичайност в тези среди.

Нея сега можете да я гледате в, което е продължението на култувия сериал „ Сексът и градът “, а двмата, на една сцена, можете да гледате в комедията на Нийл Саймън на Бродуей (римейк на оригинала от 1969 г.). 
 Денят на разединението 9 септ 2022 | Спокойна и топла вечер на 8 септември 2022. Младежи чистят Паметника на руската войска, откакто единствено преди...
Двамата се срещат на Бродуей, посредством театралната компания Naked Angels, основана от братята й, в която по това време се включва и Матю. Това става през 1991 година, малко след раздялата й с Робърт Дауни Джуниър. Доста по-късно в изявление Сара Джесика Паркър споделя, че по това време въпросът за пари и популярност въобще не е стоял пред тях и че въобще парите не са били част от фантазиите им. И двамата ги е свързало желанието да бъдат работещи театрални артисти.

Шест години по-късно, на 19 май 1997 година, двамата се женят, изненадващо за всички, в синагогата на Lower East Side в Манхатън и дават дребен банкет със 100 посетители. Сара не е в типичната бяла булченска рокля, а в черна рокля на Morgane Le Fay. Тази рокля по-късно се трансформира в фешън икона, каквито са и съвсем всички тоалети, в които се е появявала „ Кари “.


Безоблачният им живот продължава напред и през 2002 година, две години откакто обува, Сара ражда сина им Джеймс Уилки. Седем години по-късно, посредством сурогатна майка, семейството се усилва с още двама – близначките Марион и Табита. Сара споделя, че постоянно седи на стълбите в къщата им, тъй като приятелите на сина им са на всички места. За девойките пък споделя, че са доста разнообразни и самостоятелни характери. 



Разбира се, и двамата са питани безчет пъти по какъв начин са съумели да запазят любовта и връзката си и въпреки че  и двамата са пословично резервирани за персоналния си живот (което съгласно мен е огромна причина, с цел да оцелят като двойка), въпреки всичко има няколко изявленията, в които са издавали " тайната ".

През 2014 година означават 20-годишнина от свадбата си като споделят събитието с пост в инстаграм. Същата година, Матю Бродерик споделя в изявление, че над всичко останало двамата са доста положителни другари, приказват си за всичко, а Сара непрекъснато го кара да се смее. Тя, от своя страна, споделя пред списание People, че измененията са неизбежни, само че че има огромен шанс да е с човек, когото харесва. " Сигурна съм, че го нервирам, а и той ме ядосва, само че аз безусловно се изучавам от него всеки ден! "  – казва тя.
               

 

През 2022 година на 19 май Сара и Матю отбелязваха своята 25 годишнина. Те са част от малцината двойки в Холивуд който могат да се похвалят с дългогодишна обич. Как го вършат, никой не знае, в скорошно интервю за The Hollywood Reporter Паркър ни споделя една от тайните си: „ една от аргументите да имаме триумф е, че не приказваме за брака си “.
              

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР