Сър Елтън Джон е от хората, които никога не са

...
Сър Елтън Джон е от хората, които никога не са
Коментари Харесай

Елтън Джон и Дейвид Фърниш - една любов от пръв поглед

Сър Елтън Джон е от хората, които в никакъв случай не са крили свояти тъмни интервали и намерено приказва за годините, прекарани в секс и опиати.

Преди години артистът даже сподели пред „ GQ Hype “, че дели живота си на две елементи: 16 години в опустошение и 29 във възобновяване. И на двата интервала, обаче, е признателен, тъй като те са го довели до съдбовната среща с любовта на живота му – брачна половинка му Дейвид Фърниш.

„ В началото всичко беше супер, само че най-после се усещах извънредно. Не скърбя за нищо, обаче мразя да си припомням за оня интервал. Но в случай че не бях минал през сходна фаза, нямаше в този момент да съм тука и да си пребивавам толкоз добре. Нямаше и да съм срещнал Дейвид или пък да имам деца “, споделя в свое изявление Елтън.

Елтън и Дейвид се срещат преди 30 години (1993 г.) за които артистът си спомня с думите:

 „ Върнах се за малко в къщата си в Уиндзор. Исках да се срещна с нови хора, по тази причина звъннах на другар в Лондон и споделих: „ Би ли могъл да се дойдеш с компания за вечеря в дома ми в събота? “

Така един от гостите се оказва бъдещият му брачен партньор Дейвид, в който Елтън се влюбил от пръв взор и с който прекарва към този момент 30 години от живота си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohnofficial_fanpage)

2005 бе годината, в която Елтън зададе дълго чакания въпрос на Дейвид и бяха една от първите двойки във Великобритания сключили цивилен брак. 9 години по-късно подписват публично брак, откакто това става законно.

Днес Дейвид, дружно с Елтън, употребяват гения си за положителни дела, като работят в благотворителната организация „ Elton John AIDS “. Всяка година те са домакини на събития с „ черната вратовръзка “, с цел да съберат милиони долари за фондацията, която е до сърцето на Елтън. През 2014 година, двойката бе отличена с премия от акцията за тъждество на правата на индивида.

Двойката има две деца, родени от сурогатна майка. Закари Джексън Левон, роден на 25-ти декември и Илия Джозеф Даниел, роден на 11 януари 2013 г. И Елтън и Дейвид не стопират да се радват на обстоятелството, че са родители.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohnofficial_fanpage)

„ Ако ми бяхте споделили преди 10 години, че ще съм омъжен за мъжа, който обичам и ще имам две прелестни деца, щях да си кажа, че сте поставили киселина в напитката ми “, споделя с усмивка Елтън. 

Животът на Елтън Джон е доказателството, че даже човек, който е влезнал в капана на живота, изпълнен алкохол и опиати, постоянни турнета и милиони почитатели, също намира своя кей в лицето на любовта.
Обещанието, което Елтън Джон изпълни
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР