Сър Джим Ратклиф казва, че Манчестър Юнайтед ще вземе ново

...
Сър Джим Ратклиф казва, че Манчестър Юнайтед ще вземе ново
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще вземе ново решение за бъдещето на Мейсън Грийнууд – сър Джим Ратклиф

Сър Джим Ратклиф споделя, че Манчестър Юнайтед ще вземе ново решение за бъдещето на нападателя Мейсън Грийнууд и ще го „ оправдае по един или различен метод “.

Грийнууд, който е чартърен в испанския Хетафе, беше отхвърлен от Юнайтед на 30 януари 2022 година поради обвинявания, свързани с млада жена, откакто изображения и видеоклипове бяха оповестени онлайн.

Сега 22-годишният е изправен пред обвинявания, в това число опит за обезчестяване и нахлуване, само че Кралската прокуратура разгласи през февруари предходната година, че делото е прекъснато.

Докладите от предходната година, че Юнайтед възнамеряват да го задържат след вътрешно следствие, бяха посрещнати от публично неодобрение и Ратклиф признава, че когато Грийнууд се завърне, ще би трябвало да се вземе решение какво ще се случи по-късно – само че упорства, че към момента нищо не е финализирано.

„ Съвсем ясно е, че би трябвало да вземем решение. Няма взето решение “, сподели Ратклиф на брифинг за медиите, с цел да означи приключването на поку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР