Съпругата на светоизвестния футболист Дейвид Бекъм – Виктория Бекъм, известна

...
Съпругата на светоизвестния футболист Дейвид Бекъм – Виктория Бекъм, известна
Коментари Харесай

Модната икона Виктория Бекъм върна на мода нещо изключително!

Съпругата на светоизвестния футболист Дейвид Бекъм – Виктория Бекъм, известна от известната поп група „ Спайс Гърлс “, е позната на света още и като фешън дизайнер, танцьорка и бизнес дама. Тя несъмнено има голямо въздействие в стилните среди и е кумир на дамите по цялото земно кълбо.

Всяка една нейна сбирка се продава като топъл самун, а всяко нейно фешън предложение за негативно време се трансформира в шлагер. Не можем да не споменем и обстоятелството, че хиляди дами по света следят всяка нейна обществена изява и по всевъзможен метод се пробват да й подражават и да копират стила й. Казано в резюме, Виктория Бекъм несъмнено е международен фешън кумир.

И защото всяко нейно деяние се следи под лупа, Виктория несъмнено съумя да изненада и даже малко да шокира необятната общност, тъй като направи нещо в действителност ненадейно. Тя накара огромна част от дамите по света да се питат – това ли е новата мода?

Все отново таман свикнахме с концепцията, че да излезеш на улицата, облечена в свръхтесни дънки най-сетне към този момент не е на мода и напълно откровено се радвахме, че тези значително неуместни дънки отстъпиха място на необятните модели с права кройка.

Виктория Бекъм обаче очевидно не мисли по този начин, тъй като единствено с една своя поява съумя да накара света още веднъж да заобича този модел дънки. Тя сполучливо сподели на дамите, че тесните крачоли са доста стилни, като се появи в извънредно прилепващ чеп.

Клиновете се радваха на огромна известност през 80-те години на предишния век, когато Деби Хари и Мадона взривяваха сцената с осъществяванията си. През 2000 година още веднъж се върнаха в дрешниците на всички дами с помощта на сестрите Олсън и Линдзи Лоан. Легинсите са идеални за дамите с дълги и стройни крайници.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР