Съпругата на собственика на фалиралата КТБ Цветан Василев изпрати открито

...
Съпругата на собственика на фалиралата КТБ Цветан Василев изпрати открито
Коментари Харесай

​Дъщерята на Цветан Василев с обвинение за пране на пари

Съпругата на притежателя на банкрутиралата КТБ Цветан Василев изпрати намерено писмо до президента Румен Радев. От него излиза наяве, че дъщерята на Василев също е упрекната и ще бъде оповестена за търсене от Интерпол, тъй като не се е явила.

В отвореното писмо Антоанета Василева написа, че щерка й живее в чужбина от 3 години и няма по какъв начин да получи призовката, само че към този момент й наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за 72 часа.

В писмото до президента Антоанета Василева пита по кое време прокуратурата е потвърдила незаконния генезис на средствата на банкера и спазена ли е " хипотеза за непорочност ", в случай че още няма решение на български съд.

"....Дъщеря ми е упрекната за пране на пари за това, че през 2013 година е купила апартамент в България с пари, дарени от татко ѝ в България. Според българската прокуратура тя е трябвало да знае, че това са пари с незаконен генезис.......А пък и по кое време прокуратурата потвърди незаконния генезис на средствата на Цветан Василев? Той няма присъда, а презумпцията за непорочност е изконно човешко право ", се отбелязва още в писмото.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР