Съпругата на прочутия режисьор Роман Полански - Еманюел Сение, разкритикува

...
Съпругата на прочутия режисьор Роман Полански - Еманюел Сение, разкритикува
Коментари Харесай

Жената на Полански бясна на Тарантино

Съпругата на фамозния режисьор Роман Полански - Еманюел Сение, разкритикува обществено Куентин Тарантино и новия му филм Имало едно време в Холивуд. В причина за това се трансформира фактът, че създателят на Криминале не се е допитал до Полански преди да екранизира елементи от живота му.

"Просто споделям, че Холивуд явно не се тормози да прави филми за Роман и неговата трагична история, както и да печели пари от това. Докато в това време го слагат в тотална обществена изолираност. Всичко това, без да се съветват с него, несъмнено ", написа Сение в обществените мрежи.

Тя имаше опция да изгледа Имало едно време в Холивуд по време на филмовия фестивал в Кан, където лентата направи международната си премиера. Тя бе в южна Франция по отношение на тайната прожекция на последното заглавие на брачна половинка си An Officer and a Spy, в което тя взе участие.

Самият Полански не участва на филмовия пазар в Кан, само че творбата му притегли интереса на разпространителите в Европа.

Междувременно макар, че не завоюва нито една от формалните награди на фестивала Имало едно време в Холивуд бе измежду най-нетърпеливо чаканите филми в конкурсната стратегия.

В него съществена роля е поверена на Марго Роби, влизаща в кожата на Шарън Тейт – някогашната брачна половинка на Полански, която бе трагично убита през 1969 година от комуната Семейство Менсън - почитатели на серийния палач Чарлз Менсън.

Широкото разпространяване на Имало едно време в Холивуд започва от края на месец юли, а в ролята на самия Полански ще забележим полския артист Рафал Завиеруча.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР