Съпругата на президента Румен Радев посети Велико Търново и се

...
Съпругата на президента Румен Радев посети Велико Търново и се
Коментари Харесай

Първата дама посети Велико Търново. Срещна се с ученици

Съпругата на президента Румен Радев посети Велико Търново и се срещна с възпитаници.

Около 100 деца и младежи от шест учебни заведения се срещнаха персонално с Десислава Радева в търновското учебно заведение "Емилиян Станев ", заяви DarikNews.bg.

НОВАТА ВИЗИЯ НА ДЕСИСЛАВА РАДЕВА - СНИМКИ

Учителите са били помолени учтиво да изоставен срещата, с цел да могат техните ученици да изразят мнение без да се тормозят.

Децата и първата дама се подредили в полукръг и почнали да разясняват тематиката за будителството.

"Така бяхме предразположени да се усещаме удобно и всеки да бъде себе си ", показа Георги Тодоров от 11 клас.

Той не крие, че е останал с положителни усещания от срещата с Десислава Радева, а останалите младежи също били доста удовлетворени.

"Беше издигнат въпроса за актуалните будители и кои са през днешния ден те – учителите, музикантите, актьорите, културните дейци... Беше доста забавно изключително когато повдигнахме въпросът за учителите. Всеки имаше друго мнение – едни споделиха, че не всеки от тях може да бъде будител. Това беше мнение на по-малките, само че аз считам, че всеки преподавател е будител, тъй като учи младите да бъдат по-добри ", описа още Георги и добави, че в полемиката всички възпитаници са споделили мнение.
 Десислава Радева с възпитаници. От персоналния списък на Георги Тодоров Десислава Радева с възпитаници. От персоналния списък на Георги Тодоров
Десислава Радева с елегантна черна рокля в Полша

Десислава Радева: Имах възприятието, че съм най-голямото зло в страната

Десислава Радева записва гражданското съдружие "Живата вода на България ", което провежда срещата. Целта на организацията е да оказва помощ за опазването на българските обичаи, занаяти, да протегне ръка на литературата и изкуството, да се грижи за българския език и грамотността на децата.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР