Съпругата на Георги Нанков носеше гривна и накит на жертвата,

...
Съпругата на Георги Нанков носеше гривна и накит на жертвата,
Коментари Харесай

Разследващ жестокото убийство: Жената на един от убийците носеше накити на жертвата

Съпругата на Георги Нанков носеше гривна и накит на жертвата, които бяха изчезнали от жилището им. Подарил ги е мъжът. Това потресаващо разобличаване направи пред бТВ комисар Ангел Бадънков, шеф на престъпния отдел в Столична дирекция на вътрешните работи.
„ Убийството на мъжа и дамата, което потресе страната, са осъществени доста професионално “, разяснява той. По думите му мъжът е бил много добър човек и е разказвал доста неща на убийците си, с които се познавал от години. Едно от споделените неща е, че той има пари, а банките дават ниски лихви. Това е повода за убийствата, които са осъществени в кв. „ Гоце Делчев “, а по-късно в бидони са изхвърлени край Негован.

Убийствата са осъществени с револвер със заглушител. След като телата са били разчленени в банята в жилището в столичния квартал, тя е почистена доста добре с белина, а жилището е проветрено.

Бадънков изясни, че след осъществените безчовечен убийства от Пламен Шляпашки и Георги Нанков е станало ясно, че в жилището на жертвите пари от продажба на апартамент няма. Там Пламен и Георги са разкрили единствено дребна сума пари и бижута на дамата.

Разследващият разкри, че първо са открити убийците и седем дни са следени. След като е станала ясна обаче личността на жертвите и са подхванати дейности по задържането на Пламен и Георги.

По думите на комисар Ангел Бадънков Пламен Шляпашки и Георги Нанков са имали извънредно мощна връзка по сред си.

„ Нулева ценностна система имат Пламен и Георги. Те са просто едни паразити “, сподели комисар Бадънков и разясни, че е погнусен от случилото се.

„ Жертвите са били доста стойностни хора. Мъжът е бил един от най – положителните треньори по битка “, съобщи още полицейският шеф.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР