Съпругата на Джими Бъфет Джейн Слагсвол отдава почит: „Всяка клетка в тялото му беше изпълнена с радост“

...
Съпругата на Джими Бъфет Джейн Слагсвол отдава почит на покойния
Коментари Харесай

Съпругата на Джими Бъфет Джейн Слагсвол отдава почит на покойния певец, като си спомня чувството му за хумор и го описва като нейното „сърце“.

Тя сподели съобщение на уебсайта на Бъфет, в което пише, че иска да благодари на „цял свят от хора“ за тяхната подкрепа след смъртта на певеца и текстописец на 1 септември.

„Както Джими каза преди няколко месеца, „остаряването не е за мацки“, пише Слагсвол. „Последните няколко години бяха невъобразимо предизвикателство за Джими и мен и ние определено не сме гадняри.“

Двамата бяха женени 45 години.

„Едно нещо, което и двамата знаехме и изпитахме във всеки труден момент, беше чувството да бъдем подкрепяни от всички хора в живота си. Навсякъде, където отидехме, на арени, на събития и дори в болниците, бяхме заобиколени от любов“, продължи Слагсвол. „Има цял свят от хора, на които искам да благодаря за невероятната доброта, която показахте към нас.“

Тя описа легионите от фенове на Бъфет, нежно наричани Parrotheads, като семейство.

Джими Бъфет и Джейн Слагсвол през март. Джими Бъфет и Джейн Слагсвол през март. Ейми Съсман/Гети изображения

„От онези ранни дни и през всичките десетилетия феновете на Джими се превърнаха в голямо, буйно семейство“, каза тя. „Благодаря ви, че създадохте най-радостната общност в света. Усмивката, с която Джими те озари от сцената, беше предизвикана от духа ти. Мисля, че това е причината той да обича да изпълнява толкова много. Той беше толкова благодарен на общността, която изградихте около него.

Слагсвол също благодари на медицинския екип на Бъфет за тяхното състрадателно отношение и грижи, докато той се занимаваше с диагнозата рак на кожата с клетки на Меркел, и благодари на колегите на Бъфет, които са работили с него от години.

„Вие направихте живота ни по-добър по хиляди начини, големи и малки, всеки ден“, написа тя.

За Бъфет тя написа: „Джими беше любовта.“

„Всяка клетка в тялото му беше изпълнена с радост. Усмихваше се през цялото време, дори когато беше дълбоко болен. И чувството му за хумор никога не се колебае“, каза тя. „Джими винаги беше оптимистът, винаги блещукаше, винаги ни караше да се смеем. На семейството ми. Не мога да започна да изразявам какво означаваш за мен и Джими. Ценя те, обичам те и съм ти безкрайно благодарен всеки ден. Ти си моето сърце."

Бъфет също е оцелял от децата си Савана, Сара и Камерън.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР