Съпругата на британския принц Хари - Меган Маркъл, се сдоби

...
Съпругата на британския принц Хари - Меган Маркъл, се сдоби
Коментари Харесай

Бременната Меган се сдоби със защитна маорска мантия

Съпругата на английския принц Хари - Меган Маркъл, се снабди с обичайната маорска тога, наречена короваи. Тя я получи по време на визитата си в град Роторуа в Нова Зеландия в последния ден от визитата на принц Хари и брачната половинка му в тази страна, съобщи ДПА.
20
Мантията е направена от лен и фазанови пера. Тя беше подарена на бременната знатна личност на обилна и пъстра маорска гала. Подаръкът акцентира позицията на Меган като авторитетна жена. Жените постоянно са имали водеща роля в историята на маорите, споделя Норма Стърли, създателката на мантията.
20
Кралица Елизабет II получи сходна тога, когато посети Роторуа при обиколката си след коронацията си през 1954 година Новозеландската премиерка Джасинда Ардърн се трансформира в звезда, когато като бременна също облече сходна тога по време на аудиенция в Бъкингамския замък предходната година.

Мантията ще пази Меган по време на нейната бременност. Загръщането й в нея ще й даде мощ, топлота и обич, споделя Стърли, създателката на мантията за брачната половинка на принц Хари.

В дизайна на мантията бяха втъкани сини, златни, бели и червени копринени влакна, въодушевени от герба на херцога и херцогинята на Съсекс.
20
По-късно през днешния ден във финалния ден на 16-дневната им обиколка в Австралия, Нова Зеландия, Фиджи и Тонга Меган и Хари посетиха естествен парк и се "срещнаха " с две дребни киви, родени единствено преди три дни. Знатната двойка кръсти мъничетата с имената Коха, което значи от маорски "подарък " и Тихей, което идва от маорски израз, означаващ "да вдъхнеш живот ". Меган и Хари се срещнаха и с стратегия за развъждане на киви, съобщи Ройтерс.
28

Според анализатори тихоокеанското турне на Меган е затвърдило статута й на звезда, отбелязва Франс прес.
28

Меган и Хари участваха в 76 прояви по време на тази обиколка в някогашните английски колонии. Понякога Меган носеше по четири разнообразни тоалета дневно. Тя участваше в някои странни спортни прояви, като мятане на ботуш, галеше дечица, ръкуваше се с непознати хора, даже направи сама бананов кейк за чаено празненство в Австралия.

Меган произнесе и речи, насърчаващи идеята на дамите. В тях тя показа компликациите си да финансира университетското си обучение в Съединени американски щати и пледира за по-достъпно обучение, изключително за девойките, които по този метод могат да изградят едно необикновено бъдеще освен за себе си, само че за всички към тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР