Съпругата на бившия капитан на националния отбор на Англия и

...
Съпругата на бившия капитан на националния отбор на Англия и
Коментари Харесай

Съпругата на Рууни спечели дело за клевета срещу Ребека Варди

Съпругата на някогашния капитан на националния тим на Англия и легенда на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни - Колийн завоюва делото за клюка, което бе заведено против нея от Ребека Варди, брачна половинка на нападателя на Лестър и някогашен британски национал Джейми Варди.
Прочетете още
Обвиненията сред двете футболни съпруги започнаха през 2019 година и се трансфораха в същинска сензация за таблоидите във Англия, поради което и делото бе следено с огромен интерес.

В профила си в Туитър Колийн Рууни упрекна обществено Ребека Варди, че е предоставяла на таблоида Сън информация от персоналния и профил в Инстаграм. Колийн уточни точно Ребека като виновна за това, че откакто е разгласила разнообразни неща, забележими единствено за избрани сметки, единствената изтекла информация в Сън е била тази, до която е имала достъп брачната половинка на капитана на Лестър.

През лятото на 2020 година Ребека Варди стартира дело против Колийн Рууни за клюка, като процесът приключи през май тази година, а решението на арбитър Карън Стейн се очакваше в околните седмици. В посочените през днешния ден претекстове от арбитър Стейн излиза наяве, че " Колийн Рууни сполучливо е потвърдила обвиняванията си към Ребека Варди, които значително са правилни ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР