Съпругата на арестувания вчера зам.-началник на Трето районно в Пловдив

...
Съпругата на арестувания вчера зам.-началник на Трето районно в Пловдив
Коментари Харесай

И съпругата на арестувания в Пловдив полицейски шеф работи в системата на МВР

Съпругата на задържания през вчерашния ден зам.-началник на Трето районно в Пловдив Стоян Павлов, заловен да оказва помощ на телефонни измамници, също работи в системата на Министерство на вътрешните работи, оповестява Марица.бг, като се базира на свои източници.

Дълги години Ася Павлова е била механически чиновник в КАТ, като е обслужвала жителите на гишетата. Преди към година тя минала на деловодителска работа в една от службите за сигурност под тепетата.

Ченгетата в Пловдив към момента не могат да повярват, че техният сътрудник Стоян Павлов е могъл да лепне такова леке на полицията. Както Марица.бг писа, зам.-началникът на Трето РУП е бил заловен от охранителните камери, до момента в който е контактувал с ало измамниците. Днес той е бил задържан на работното си място от чиновници на Вътрешна сигурност и е арестуван за 72 часа.

Преди да се издигне до зам.-намалник на сектора в Кършияка, павлов е работел в бранш „ Издирване “, а по-късно като областен контрольор в същия квартал. Преди 5 години пред фамилното жилище на Павлови в Кючук Париж бяха опожарени двата им автомобила, които се водели на името на брачната половинка Ася.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР