Съпругата критикува съпруга си непрекъснато, рядко забелязва усилията му, двойката

...
Съпругата критикува съпруга си непрекъснато, рядко забелязва усилията му, двойката
Коментари Харесай

7 красноречиви признака, че предстои развод

Съпругата подлага на критика брачна половинка си непрестанно, рядко вижда напъните му, двойката има проблеми в половия си живот - бракът евентуално се пропукват, споделя Кристъл Уудбридж, психотерапевт, експерт в региона на секса и връзките.
Психолог разкри по какъв начин се разпознава изневярата
Специалистът показва седем сигурни признака, че двойка, която е обхваната от рецесия в връзките си, ще стигне до бракоразвод.
Предложение: Медиацията при бракоразводните каузи да стане наложителна
Магистрати оферират медиацията да стане наложителна при бракоразводните каузи. Искането е поради така наречен " синдром на родителското отчу...
Прочети повече
1. В половия живот няма естетика

Редкият секс не е причина за бракоразводно произвеждане, отбелязва експертът. Несъответствието на потребностите е рисково. Ако се нуждаете от повече или по-малко секс от колегата си, могат да зародят съществени проблеми.

2. Рядко сте дружно

Можете да ходите на разходки, да гледате филми или да готвите дружно. С това казвате на своята половинка: „ Ти си значим за мен “. В противоположен случай съществува риск да се отдалечат един от различен, както и да изгубят прочувствената непосредственост, която прави хората двойка.

3. Не, благодаря
Жена получи бракоразвод, тъй като мъжът ѝ не ѝ отговарял в обществена мрежа
Тайвански съд даде бракоразвод на жена, която се оплака, че брачният партньор ѝ пренебрегва известията, които тя ме праща в обществената мрежа Line, пред...
Прочети повече
Важно е да се ценим един различен и да бъдем признателни. Ако сходни качества изчезнат или те не са съществували в началото, двойката ще се срещне с огромни неприятности, сигурен е психотерапевтът. Не са значими единствено огромните жестове, само че и дребните ежедневни жестове.

4. Честа рецензия

Честата рецензия от колегата може да се схване като персонална засегнатост. С времето това израства във отвращение и възмущение.

5. Презрение към колегата

Ако един човек в двойка непрестанно гледа пренебрежително на другия, не зачита неговото мнение, а също по този начин се подиграва или жертва и пуска бодлите, другият стартира да се усеща неудобно. В същото време, отбелязва специалистът, презрението постоянно следва загубата на почитание.
Ако си дадете отмора във ВРЪЗКАТА, има 5 признака, че може да се РАЗДЕЛИТЕ по-късно
Практика в доста връзки е от време на време хората да си дават отмора, когато напрежението е пристигнало допълнително и те се усещат натоварени. Това м...
Прочети повече
6. Не признавате грешките си

Ако сътрудниците в двойката не могат да се спогодят, защото единият или и двамата минават към защитно държание, това е огромен проблем. В този случай няма да се слушате и вследствие на това ще загубите съвместен интерес.

7. Игнорирате проблемите

Човек, който е пренебрегнат, постоянно се опасява от всевъзможни несъгласия, единствено и единствено да не провокира ново игнориране. Експертите акцентират, че по-късно вярата за възобновяване на връзката умира.

Според психолозите аргументите за кавгите сред двойките постоянно се крият в недоразумения. Специалистите означават, че дамите постоянно упрекват мъжете си в неистина, само че в същото време предизвикат сътрудниците да лъжат и самите не харесват истината. „ Когато една жена пита брачна половинка си: „ Дебела ли съм? “, тя не желае да чуе истината. Вижда, че не се влиза в дънките “, изясняват психолози.
5 неща, които могат да РАЗРУШАТ връзката ви с обичания
Връзката сред двама души се крепи на съществени полезности, които обаче елементарно могат да бъдат пречупени, престъпени и нарушени. Поддържането...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР