Съпругът на кралица Елизабет Втора, 96-годишният принц Филип, се възстановява

...
Съпругът на кралица Елизабет Втора, 96-годишният принц Филип, се възстановява
Коментари Харесай

Британският принц Филип претърпя операция

Съпругът на кралица Елизабет Втора, 96-годишният принц Филип, се възвръща бързо в болничното заведение след осъществената интервенция по промяна на тазобедрената става. Това оповестиха от Бъкингамският замък, представен от международните организации.

Филип, който носи купата херцог на Единбург, постъпи във вторник в болничното заведение "Крал Едуард VII " в Лондон, която по предписание се употребява от членовете на кралския двор. Пациентът ще остане в болничното заведение още няколко дни, добавя Българска телеграфна агенция.

"Той се усеща комфортно и е в положително въодушевление ", прибавиха от двореца.

Принцът се отдръпна през август от публични прояви, като се пошегува, че не е в положение "да стои прав повече ". Той не придружи 91-годишната си брачна половинка на църковна работа предишния четвъртък заради проблеми с тазобедрената става. Филип пропусна и неделната работа за Възкресение в църквата "Свети Георги " в Уиндзор, която по традиция се посещава от кралското семейство. Внукът му принц Хари и американката Меган Маркъл ще сключат брак идващия месец точно в тази черква в западен Лондон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР