Съпругът на Бритни Спиърс Сам Асгари подаде молба за развод

...
Съпругът на Бритни Спиърс Сам Асгари подаде молба за развод
Коментари Харесай

Това е краят! Сам Асгари и Бритни Спиърс официално се развеждат

Съпругът на Бритни Спиърс Сам Асгари подаде молба за бракоразвод с попзвездата в сряда, единствено няколко часа откакто се появи новината за раздялата им, оповестяват голям брой медии.

Според TMZ Асгари се е позовал на " непреодолими разлики " и също по този начин желае звездата да му изплати съпружеска прехрана и адвокатски възнаграждения.

A person close to Britney Spears' husband Sam Asghari says the model and actor has filed to divorce the pop superstar. The person, who was not authorized to speak publicly, told that the filing by Asghari happened earlier in the day.
— The Associated Press (@AP)
Любопитно е, че той е показал като дата на раздялата им 28 юли.

Адвокатът на Асгари, Нийл Хърш, също по този начин загатна, че може да оспори предбрачния им контракт, защото съгласно известията в правосъдните документи се споделя: " Той към момента не е определил цялостното естество и степента на активите и отговорностите на всяка от страните, свързани с обособеното имущество ".

" Съществуват разнообразни детайли на общностни и квазиобщностни активи и задължения, чието цялостно естество и обсег не са известни на Сам към този миг " , продължава се в документа.

Предполагаемите претекстове на Хърш идват малко откакто източник съобщи, че Асгари сякаш желае да предоговори предбрачния им контракт, с цел да резервира тайните си.

Източникът описа, че Асгари " се пробва да контракти отстъпки отвън предбрачния контракт и заплашва да оповести извънредно смущаваща информация за Бритни, в случай че не му бъде платено ".

Въпреки това Спиърс също влиза с оръжие в ръка, защото стана ясно, че е наела мощния бракоразводен юрист Лора Васер.

Слуховете, че 29-годишният Асгари и 41-годишната Спиърс са на косъм от разлъка, се носят от известно време на фона на информациите, че двамата живеят разграничени от много време.

Britney Spears and Sam Asghari are divorcing, TMZ reports.
— Pop Crave (@PopCrave)
Медиите потвърдиха, че някогашните влюбени гълъбчета са се разделили още в сряда. Източници настояват, че двамата са имали " гневен спор " , който е включвал обвинявания в невярност.

Множество вътрешни източници описаха, че съгласно известията кавгата е избухнала, откакто Асгари се е противопоставил на Спиърс поради слух, съгласно който певицата от " Toxic " му е изневерила.

" Въпрос на време е Сам да подаде молба за бракоразвод " , съобщи един от източниците, като означи, че Асгари към този момент живеел на друго място.

Съобщението се появи единствено няколко месеца откакто Асгари се включи в своите Instagram Stories, с цел да жигосах " отвратителния " ефирен материал на TMZ за Спиърс, който включваше изказвания, че бракът им е в " неволя ".

" Смятам, че е безусловно непоносимо за хората, които са били в живота ѝ, когато тя не е имала глас, те са отишли и са разказали историята ѝ, като че ли е тяхна. Беше безусловно непоносимо " , сподели Асгари в поредност от видеоклипове, визирайки травматичното, траяло години наред опекунство на брачната половинка му, което беше прекъснато през ноември 2021 година

Спиърс и Асгари започнаха да се срещат, откакто се срещнаха на снимачната площадка на музикалния клип " Slumber Party " през 2016 година

" Сам беше голяма поддръжка за Бритни ", споделя източник пред Page Six през юни 2021 година " Той ѝ оказва помощ да увеличи увереността си. "

Sam Asghari Files for Divorce from Britney Spears
— TMZ (@TMZ)
Двамата се сгодяват през септември 2021 година, а през юни 2022 година подписват брак в задния двор на имението на Спиърс в Тузънд Оукс, Калифорния. Звезди като Мадона, Селена Гомес, Парис Хилтън и Дрю Баримор участваха на приказната гала.

" Бритни и Сам подписаха предбрачен контракт в нейна изгода ", съобщи тогава източник. " Всички пари, които е спечелила преди сватбата, са предпазени. "

Бракосъчетанието бе третото излизане на Спиърс пред олтара. Преди това тя беше омъжена за приятеля си от детството Джейсън Алън Александър през 2004 година и за танцьора, трансформирал се в диджей, Кевин Федърлайн от 2004 до 2007 година С втория си някогашен брачен партньор тя има две деца: Шон Престън, 17 година, и Джейдън Джеймс, 16 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР