Съпруг и съпруга загубиха обща 10-та позиция, след като купиха

...
Съпруг и съпруга загубиха обща 10-та позиция, след като купиха
Коментари Харесай

Двойка губи 10-то място с „неговия и нейния“ пакет за операция на стомашна лента за 7 000 британски лири „почивка“

Съпруг и брачна половинка изгубиха обща 10-та позиция, откакто купиха договорка за „ отмора “ на „ неговата и нейната “ пакетна интервенция за стомашна лента за £7k.

Глен и Софи Харис, 38 и 35, тежаха общо 45 и бяха ужасени от ранна гибел и оставяне на децата си сами. Те живееха на храна за у дома - угаждаха си на доста огромни пици и къри - само че Глен признава, че е бил " по-лош " от жена си. Но техният сигнал за пробуждане пристигна, когато Софи осъзна, че няма да може да продължи лекуването на съществуващо заболяване, в случай че не смъкна килограмите.

Така че през август предходната година пътува до Вилнюс в Литва на „ пакетна договорка “ – включваща интервенции на стомашен ръкав, полети, хотели, възобновяване, „ хендлер “ и даже таксита. И единствено за шест месеца Глен мина от 25-те 7 паунда на 14-те 13 паунда и в този момент носи талия 34 инча – надалеч от остарелия му размер на облеклата, 46 инча.

Докато Софи, която тежеше 19 и 6 паунда, в този момент е 13-та и 9lb (191lbs) - и мина от 24 до размер 14-16 облекла. Но двойкат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР