Съпредседателят на Промяната уточни, че все още не е получил

...
Съпредседателят на Промяната уточни, че все още не е получил
Коментари Харесай

Скандалът се разгаря! Асен Василев: Не ходя да им светя на Р...

Съпредседателят на " Промяната " посочи, че към момента не е получил покана от проф. Николай Габровски за диалог за поддръжка на негов кабинет с мандата на ГЕРБ

 

Продължава медийният разговор сред съпредседателя на " Продължаваме Промяната " Асен Василев и президента Румен Радев.

Асен Василев даде брифинг, на който разяснява думите на президента Румен Радев по адрес на Политическа партия.  



" Аз бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора да изпълнят очакванията на българите за смяна ". Така президентът Румен Радев отговори в понеделник на Асен Василев, който го упрекна, че се е срещал с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, написа dariknews.bg.

" Мисля че последните 24 часа видяхме един сносно синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев, който не мисля, че изненадва българските жители, тъй че стана явно даже за слепите ", съобщи Асен Василев по време на брифинг.

" Нашите връзки постоянно са били прецизно институционални. Другото, което може би не се харесва на огромна част от политическата класа в България е, че аз споделям това, което мисля ", отговори Василев на въпрос за какво са се влошили връзките му с президента. Той изясни, че публицистите би трябвало да попитат самия Румен Радев с кое свое деяние го е разочаровал. 

Василев разяснява и вероятността Румен Радев да наложи несъгласие на гласуваните промени в Изборния кодекс. По думите му това ще потвърди, че последните три седмици вместо да бъдат признати значимите законопроекти, в това число и същински бюджет, народните представители са се занимавали с Изборния кодекс на вятъра.

Той посочи, че към момента не е получил покана от проф. Николай Габровски за диалог за поддръжка на негов кабинет с мандата на ГЕРБ.  

" Аз нямам какво да кажа за " Джемкорп " отвън това, което към този момент съм споделил ", съобщи Василев на въпрос дали ще се яви на особено основаната комисия, която вика него, Кирил Петков и Лена Бориславова за чуване. Тя би трябвало да се организира във вторник в 15 ч. 

" Не вървя да им блестя ", съобщи Василев на въпрос дали има доказателства, че Румен Радев и Бойко Борисов са се срещали, правейки асоциация с казаното по-рано от Бойко Борисов в медиите, че " Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже " Добър ден ", може умерено да си пуснете лампата ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР