Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков се показа досущ като

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков се показа досущ като
Коментари Харесай

Кирил Петков се разходи по плажа като Джъстин Трюдо

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков се появи съвсем като канадския министър-председател Джъстин Трюдо и във фейсбук профила си закачи фотография от небрежна разходка по плажа, само че облечен по дънки и риза, а не с бански костюм за жал на фенките. Тази заран страницата на експремиера блесна с нов фотос - отпреди старта на предизборната обиколка, като Петков леко в риболовен жанр е навил крачоли и върви необут по пясъка на плаж " Корал ". 


Канадският политик и брачната половинка му

С сходни фотоси постоянно се е показвал и Трюдо - само че най-вече със брачната половинка си Софи.



За разлика от него, Петков е самичък, само в компанията на фотограф и малко кученце, тъй като жена му Линда към момента е в родната Канада.

Петков към този момент няма паспорт от Отава, откакто собственоръчно се отхвърли от него, до момента в който бе министър на стопанската система в предходното служебно държавно управление на Румен Радев, само че очевидно към момента сърцерто му бие натам, щом е привзел стила на канадския министър председател.


Но необут Трюдо не се е събувал 

А ведрата фотография от " Корал " на Петков му донесе и коментар с горчив усет - шефът на фондация " Софийски спорен конгрес " Петър Стойнов се оплака обществено, че за разлика от политика, той трета поредна година няма финансовата опция да види Черно море.

" Много е хубаво, Кириле, че имаш такива мемоари, тъй като моите взеха да избледняват, тъй като аз не съм сгъпвал на морето към този момент три години, не съм поради хубавия стандарт, който имаме тук в България, поради това, че нашата страна е разграничена на две - на богати, и небогати, тъй като ние, които бяхме междинната класа на тази страна, бяхме превърнати в небогати... Та, апелирам направете по този начин, че още веднъж да има междинна класа и тя да може да върви на море ", написа той. 

ТЕМА преди 20 часа 599 преди 20 часа 867 преди 21 часа 1729
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР