Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков с коментар в Здравей,

...
Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков с коментар в Здравей,
Коментари Харесай

Петков: Нашите предложения ще са аз да съм премиер, а Василев

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков с коментар в „ Здравей, България ” след вота в неделя. След обработени над 99 % от протоколите Политическа партия води в резултата.  

„ Нашите оферти ще са аз да съм министър председател, а Василев - финансов министър. Но в случай че от съдружните ни сътрудници ни убедят, че има някой по-добър за тези позиции, бихме се съгласили - в случай че има някой по-подходящ или с по-добро обучение ”.

„ Още през днешния ден считаме да влезем в диалози с другите водачи. Идеята е да създадем нов развой на полемика. Вярваме, че имаме много неща, които ни сплотяват. Имаме доста общи тематики, в това число и с Има Такъв Народ ”, изясни Петков.



Той изясни, че желанието на „ Продължаваме Промяната ” е да се създадат работни групи, които да съберат всички партии, с които желаят да се направи коалиция. „ Да стартираме да приказваме по тези политики с специалистите  на всяка от силите ”, добави Петков.

Лидерска среща също ще има, а диалозите няма да са за това кое министерство за кого ще е, а за организирането на развой, който да сплоти тимовете през цялото време, изясни Петков. „ Да влезем в договаряния, които ще дадат резултат с ясни политики и с ясното им осъществяване ”, посочи още съпредседателят на Политическа партия.

Петков уточни, че считат да излъчват онлайн в интернет част от срещите на работните групи. „ Ползотворно ще е за българския народ да чуе какви са политиките и кои са разликите, по които дебатираме. Да е ясно, че няма подмолни покупко-продажби и непозволени полемики. Всички би трябвало да знаят, че имаме обща национална цел ”, добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР