Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков с коментар, след като

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков с коментар, след като
Коментари Харесай

Мария Габриел е пример, дълбоки уважения към нея

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков с коментар, откакто изтече цялостният запис от Националния съвет на Политическа партия.

„ В дългата нощ, в която Политическа партия трябваше да вземе съдбоносно решение за втория мандат, имаше доста страсти, отзиви, квалификации. Имаше и непрецизен изказ от моя страна за госпожа Мария Габриел, по тази причина бих желал да кажа ясно персоналното си мнение за нея “, написа Петков във Facebook.

„ Считам, че Мария Габриел е образец за смелостта и качествата на дамите в политиката. Дълбоки почетения към нея и към всяка дама, взела решение да трансформира политиката в предопределение. Знам какъв брой е мъчно да се решиш на тази крачка и още повече да останеш. И също толкоз добре знам какъв брой е належащо и скъпо. С такива образци имам вяра, че изпращаме мощно обръщение и мотивация повече дами да схванат, че мястото на всяка от вас е тъкмо там, където си изберете “, декларира още съпредседателят на Политическа партия.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков беше безапелационен, че не е правилно, че Мария Габриел е плакала по време на диалозите за постоянен кабинет и разгласи, че това изказване е обидно.

Желязков загатна, че като опрощение към нея от ПП-ДБ може да ѝ предложат тя да вземе втория мандат, само че посочи, че към момента е разискал тази концепция с Габриел.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР