Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов смята, че Никола Минчев

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов смята, че Никола Минчев
Коментари Харесай

Христо Иванов видя Минчев като морален победител

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов счита, че Никола Минчев е моралния победител от дебата, защото и опозицията признава неговите качества. Това демонстрира пътя към бъдещето, всичко останало е пътя към предишното. А връщането към предишното е рецепта за злополука:, добави още той.

„ Ще подкрепим държавното управление, тъй като не виждаме друга опция. Нашата поддръжка е за държавното управление и срещу избор на съмнение. Казвали сме, че обединението има явни дефицити в своята работа, само че не виждаме нищо, което да може да ги размени ", заключи Иванов.

Демократична България няма да предлага ръководител на Народно събрание, тъй като са дребна парламентарна мощ, към този момент опозиционна. Ще преценяват кого да поддържат откакто видят номинациите.

По устав има 14-дневен период за номинации на овакантения пост. Интересно е дали новото болшинство ще излъчи претендент за ръководител преди вота на съмнение, тъй като това е последния ход да си очертае физиономията, или ще изчака след него, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР