Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира в предаването Лице

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира в предаването Лице
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако ГЕРБ искаха нашата подкрепа, нямаше да чуваме от Борисов ругатни, жаби и гущери

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява в предаването " Лице в лице " по БТВ дали има опция за обединяване с ГЕРБ за бъдещо общо ръководство на България.

" Ако ГЕРБ разсъждаваха върху сюжет да получат нашата поддръжка, те щяха да имат друго държание в тази акция. Ние заложихме на една положителна акция, тъй като разбираме, че до безспир можем да се замеряме от прилагателни, обвинявания, хули, само че в последна сметка страната има потребност да тръгне напред. И правейки нашето обединяване, с цел да тръгнем напред, ние разбирахме, че би трябвало да възприемем един сдържан звук на говорене. На фона на това Борисов, който на следващия ден ще ви гостува и ще го чуете, от тук - хули, жаби и гущери, всеки божи ден. Той явно не е водач, който разсъждава върху опцията да се търсят някакви допирни точки ", сподели Иванов. 

" Предизборната акция е моментът, в който приготвяме изискванията, при които ще работим в Народното събрание. Ако избереш лесния път да си мотивираш ядрото посредством нахъсаност против съперника си, това е лесния метод да правиш акция, само че по-късно е мъчно да убедиш същите хора, че би трябвало внезапно да почнем да градим мостове. ГЕРБ не дадоха нито един знак към нашите гласоподаватели по тази причина, че в последните 12 години въпреки всичко е имало в тях някакъв проблем, с цел да бъде България по този начин разграничена. Защото България сега е разграничена на две половини. Не дадоха нито един знак, който да ни разреши да кажем на нашите гласоподаватели: " Всичко това се случи, само че ето те схващат, че може да тръгнем напред, схващат, че с тази корупция би трябвало нещо да се направи ", разяснява още Христо Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР