Съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов допусна възможността БСП да

...
Съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов допусна възможността БСП да
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Има възможност БСП да предложат премиер, макар и не много голяма

Съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов позволи опцията Българска социалистическа партия да предложат претендент за министър председател. „ Според мен има такава възможност. Тя може да не е доста огромна, само че съществува “, сподели той пред публицисти в Народното събрание.

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събра през днешния ден следобяд на " Позитано " 20 да разиска разновидностите с третия мандат за сформиране на държавно управление, даден им от президента на България Румен Радев, съобщи Българска телеграфна агенция.

Атанасов уточни, че има две благоприятни условия пред Българска социалистическа партия - едната е да уточни претендент за министър председател, който да тръгне да сформира държавно управление „ и с него да преговаряме “, а другата опция е да върнат мандата и да се отиде на избори.

На въпрос дали „ Демократична България “ са готови за тези разновидности, той разяснява, че всяка една партия би трябвало да подготвена във всеки един миг да взе участие в избори. „ За другия вид ще заявим позиция, когато забележим претендента за министър председател “, добави той, само че посочи, че би трябвало да се види структурата и предложенията за личен състав.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР