Съпредседателите на Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев поканиха

...
Съпредседателите на Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев поканиха
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев канят Бойко Борисов на дебат

Съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев поканиха водача на ГЕРБ Бойко Борисов и определен от него член на партията му на двоен спор.

„ Всички социологически изследвания демонстрират, че или „ Продължаваме промяната “, или ГЕРБ ще има най-големи шансове да образува държавно управление. Всеки български жител заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това непосредствено от водачите на двете обединения, които могат да очертаят пътя на идващото ръководство на България “, пишат Петков и Василев на Борисов.

Двамата прецизират, че на 2 октомври страната ще направи исторически избор – да се върне обратно към провалената политика на прехода или да построи изменена България.

„ Затова Ви каним на обществен спор на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – сред Вас, дружно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим по какъв начин ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, по какъв начин ще подтикваме икономическия напредък, тъй че България да не бъде най-бедната страна в Европейски Съюз, по какъв начин може в страната ни да има положителни лечебни заведения и учебни заведения, по какъв начин ще продължим да усилваме приходите на работещите и пенсионерите и по какъв начин ще подкрепим младите фамилии и децата. Тези въпроси са значими за всички български жители, а ние сме задължени да дадем отговорите “, пишат още двамата съпредседатели на „ Продължаваме промяната “.

Според Петков и Василев народът не може повече да бъде лъган и по тази причина водачите, които носят отговорност, би трябвало да са част от този спор.

„ Ако Вие откажете присъединяване, господин Борисов, лидерски спор няма да има, тъй като е ясно, че точно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, без значение дали ще бъдете още веднъж министър-председател или не. Призоваваме Ви да не Ви е боязън, господин Борисов! Очакваме отговора Ви допустимо най-скоро, с цел да създадем нужната организация “, приключва собственоръчно подписаното писмо до Борисов.

А ето по какъв начин наподобява и оригиналът на писмото:
 Писмото, с което Кирил Петков и Асен Василев канят Бойко Борисов на спор.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР