Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Сервет Женева загуби

...
Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Сервет Женева загуби
Коментари Харесай

Сервет загря със загуба в Швейцария преди първия мач с Лудогорец

Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Сервет Женева загуби турнирното си посещение на Ивердон с 1:2 в неделя. Това бе първо проваляне за тима от 15 кръга насам.

Мачът стартира чудесно за Сервет, който откри резултата в 20-ата минута посредством Алекси Антюн, като отборът изцяло контролираше мача. Всичко обаче се промени в 27-ата минута, когато френският таран на тима от Женева Енцо Кривели бе изпъден с пряк червен картон за удар без топка в лицето на Гунарсон от противника. Съдийското решение бе взето след обзор на системата за видео асистенция на реферите (ВАР). Веднага по-късно последваха неточности на Гаел Ондуа и вратаря Жоел Мал, от които се възползва Кевин Карлос, който изравни за домакините.
 Моци: Всеки трофей е значим, без значение по какъв начин си го спечелил
Моци: Всеки трофей е значим, без значение по какъв начин си го спечелил

" Това дава самочувствие "

През втората част Антони Сотие даде задатък на Ивердон и обезпечи триумфа на отбора. В добавеното време на мача за втори жълт картон бе изпъден и другият французин в Сервет - Йоан Северен, като отборът приключи с 9 души на терена.

Треньорът на Сервет Рене Вайлер бе доста сърдит от постъпката на Кривели, който остави отбора си с човек по-малко на терена. " Фаулът бе осъществен в центъра на терена, на място, където в никакъв случай ни бива това да се случва ", недоумяваше експертът след мача.

Треньорът не спести рецензиите си и към управлението. " Тази вечер загубихме двама играчи поради червени картони. Руйе е контузен. Освен това двама класни футболисти ни напуснаха през зимата. Сега е значимо да научим трите нови попълнение, които привлякохме, по кое време ще бъдат уредени да играят ", сподели той.

Сервет не съумя да се възползва от равенството на водача Йънг Бойс против Лугано и отборът остава на второ място, към този момент на 7 точки зад тима от Берн.

В отбора на Сервет с травми са опитният бранител Стив Руйе, както и френският халф Давид Дулин.

Първият мач сред Сервет и Лудогорец е в четвъртък (15 февруари) от 22:00 часа в Женева. Реваншът е седмица по-късно в Разград. Последното попълнение на Сервет Такума Нишимура към момента не е картотекиран в евротурнирите и няма да играе против " орлите ".
 Георги Дерменджиев задмина Стойчо Стоев по титли в Разград, подгони Петев
Георги Дерменджиев задмина Стойчо Стоев по титли в Разград, подгони Петев

Ето статистиката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР