Съоснователят на Home Depot и милиардер Кен Лангоун подкрепи кандидатурата

...
Съоснователят на Home Depot и милиардер Кен Лангоун подкрепи кандидатурата
Коментари Харесай

Съоснователят на Home Depot Кен Лангоун подкрепя Ники Хейли за президент: „Като държавник, елегантен“

Съоснователят на Home Depot и милиардер Кен Лангоун поддържа кандидатурата на Ники Хейли за президент през 2024 година в петък, като твърди, че Републиканската партия би трябвало да се реалокира от Доналд Тръмп.

„ Мисля, че тя е тъкмо това, от което се нуждаем сега. Мисля, че нейният метод е интелигентен. Мисля, че тя се обясни по някои въпроси, което е доста значимо. И което е по-важно, считам, че американският народ се нуждае от подобен тип водачество, като общественик, елегантно “, сподели Лангоун пред водещия на Fox News Нийл Кавуто.

88-годишният финансист означи, че неотдавна се е срещнал с 51-годишната Хейли и че някогашният губернатор на Южна Каролина е бил „ доста признателен “ и „ доста благодарен “, когато е научил, че ще я поддържа.

„ Тя е разчувствана освен от моето присъединяване, само че и от обстоятелството, че стартира да получава забележителна прелест “, сподели Лангоун, отбелязвайки, че Хейли неотдавна си обезпечи поддръжката на Americans for Prosperity Action, авторитетна политическа група, учреден...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР