Съобщението е на американското финансово министерство, цитирано от Франс прес

...
Съобщението е на американското финансово министерство, цитирано от Франс прес
Коментари Харесай

Тръмп Не Прощава! Сащ Удариха Ким Там, Където Най-Много Боли!

Съобщението е на американското финансово министерство, представено от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Санкциите против Ким Йон-сик и И Пьон-чхол са част от " акцията за оказване на оптимален напън за уединяване на Северна Корея и за цялостно нуклеарно обезоръжаване на Корейския полуостров ", съобщи финансовият министър Стивън Мнучин, представен в официално съобщение.

Ръководителите на съветската и американската дипломации Сергей Лавров и Рекс Тилърсън разговаряха по телефона по севернокорейския въпрос.

В диалога, сбъднат по самодейност на Вашингтон, " бе очебийно, че е належащо да се премине от езика на глобите към преговорен развой допустимо най-скоро ", заяви в официално съобщение съветското външно министерство.

Москва е подготвена да посредничи сред Съединени американски щати и Северна Корея, само че за това е нужно единодушието на противостоящите една на друга страни. Това заяви пред публицисти съветският президентски прессекретар Дмитрий Песков.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации одобри в петък единомислещо, с помощта на поддръжката на Китай, резолюция, налагаща нови наказания на Северна Корея, в това число ограничаване на вноса на нефт, който е от основно значение за ракетната и нуклеарната стратегия на Пхенян.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР