Съобщавайки този месец сделката с Лондон и Канбера за подводници

...
Съобщавайки този месец сделката с Лондон и Канбера за подводници
Коментари Харесай

Тръмп с примери, че Байдън страда от умствена неработоспособност

Съобщавайки този месец договорката с Лондон и Канбера за подводници с нуклеарен мотор, президентът Байдън явно не помни името на Скот Морисън, премиера на Австралия. А това даде единствено спомагателен подтик на съперниците му, които видяха удостоверение на това, което считат, че към този момент знаят - че Байдън няма потенциал да извършва отговорностите си.

Ако беше по-млад, такива неща бързо щяха да бъдат забравени, само че в този момент те са част от версията на Доналд Тръмп , че президентът на Съединени американски щати има умствена нетрудоспособност. Версия, която той и поддръжниците му показаха пред публиката на митинга на Save America в щата Джорджия. Тръмп развълнува хиляди почитатели, като нападна компетентността и потенциала на президента Байдън.

75-годишният Тръмп, който съгласно изследване предходната седмица към този момент се приема по-благосклонно от народа на Съединени американски щати, за разлика от 78-годишния Байдън, подлага на критика наследника си в Белия дом, че е позволил все по-голям брой мигранти да пресекат южната граница на Съединени американски щати и повтори изказванието, че президентът не може да извършва отговорностите си.

Говорейки в продължение на повече от 90 минути в град Пери, някогашният президент сложи под въпрос дали Байдън в действителност дава отговор за неговата администрация и сподели, че изтеглянето от Афганистан е показвало, че той е " малоумен кучи наследник ".

Други, които приказваха на митинга, отидоха и по-далеч. " Ние сме на ръба на комунистически Съединени американски щати, които обслужват Китай, и имаме човек в Белия дом, който е същинско парче... А, и той има деменция ", сподели Марджори Тейлър Грийн, подкрепяща Тръмп конгресменка за 14-ти регион на Джорджия, представена от The Times.

Досега Байдън е направил няколко неточности. Той мънка по време на речи и падна по стъпалата на Air Force One още при започване на своето президентство.

Той към момента не е минал годишния медицински обзор, детайлности за който нормално се разкриват, само че няма доказателства в поддръжка на концепцията, че той не е кадърен да управлява или, както настояват подрръжниците на Тръмп - че страда от деменция. Известно е, че президентът употребява фитнес залата на Белия дом и постоянно е виждан да кара колело.

Тръмп също има моменти, в които психическите му недостатъци бяха разкрити. Той вероятно е не запомнил, че е бил в Мосини, Уисконсин, предходната година за протест.

А и Байдън не е самичък - има и други прецеденти. Джордж Буш не помни името на Первез Мушараф, тогава президент на Пакистан, в изявление през 2000 година, доказвайки, че и по-младите президенти страдат от същата орис. Роналд Рейгън, пък един път посреща принцеса Дейвид, а не принцеса Даяна. Той бе диагностициран с заболяването на Алцхаймер през 1994 година, пет години след напускането му.

Трудно е да си президент на Съединени американски щати. Тъй като тези, които се кандидатират за поста, остаряват, въпросите за потенциала им за работа евентуално ще бъдат повдигани все по-често.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР