Саня Армутлиева загуби и двамата си рапъри! Саня Армутлиева получи пореден

...
Саня Армутлиева загуби и двамата си рапъри!
Саня Армутлиева получи пореден
Коментари Харесай

Нов удар за Саня Армутлиева: Павел и Венци Венц я напуснаха!

Саня Армутлиева загуби и двамата си рапъри!
Саня Армутлиева получи следващ от голям брой удари под пояса. Този е от Павел Николов и Венци Венц. Двамцата рапъри решили да й ударят шута и да се махнат от нея в мига, когато им изтекли договорните връзки. Те бяха във „Вирджиния рекърдс“ и всички техни части, клипове и изяви бяха менажирани от Армутлиева.
 Саня Армутлиева
Още двама си потеглиха от Саня Армутлиева

Павел и Венци не са споделили за какво си отиват от къдрокоската, а и дори имената им още седят в регистъра на компанията, само че от лани те не са там. При Саня добродушно си остават фаворитката й Михаела Маринова, както още Ева Пармакова, Дара и щерката на шефката естествено – Алма. Тя надали ще си бие камшика от компанията в миналото, смеят се във конгреси.

Ще напомним, че от Армутлиева първо си отиде Невена Цонева, като двете никак не си стиснаха ръцете. Разделиха се със съд, скандал и поредност офанзиви и отбранителни крошета по медиите. Невена говореше по какъв начин Саня не й дава да работи обикновено и драпа да я трансформира в нещо, което не е.

После от „Вирджиния“ си хванаха пътя Крис Костов и Жана Бергендорф. При последната ядовете бяха с дрогата и самата Саня й сподели вратата, колкото и да жалеше за гласа и дарбата й. Костов пък се развива и живее в Москва от дълго време.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР