Сънуваш храна? 6 те най- често срещани тълкования Сънуването на храна

...
Сънуваш храна? 6 те най- често срещани тълкования
Сънуването на храна
Коментари Харесай

Какво означава ако сънуваш храна?

Сънуваш храна? 6 те най- постоянно срещани интерпретации

Сънуването на храна е постоянно срещано прекарване. Експертите настояват, че този вид сънища варира според от културните въздействия. Всъщност подтекстът, храните, които се появяват и какво се прави с тях, са предмет на парадигмите на всяка просвета. Ето за какво има доста тълкувания на сънища за храна. Днес ще разгледаме най-популярните.

Доказателствата демонстрират, че прекарванията в сънища, свързани с храна, са постоянно срещани при хора с хранителни разстройства. Не всички наши пояснения за сънища за храна сочат в тази посока, макар че би трябвало да се вземат поради, когато ги асимилираме в действителността. Всъщност това е нещо, което би трябвало да се направи и при пояснение на други типове сънища: те би трябвало да бъдат контекстуализирани съгласно живота на сънуващия.

Сънуваш храна?Това може да са прочувствени положения

Първото пояснение на сънуването за храна е, че това е отражение на настоящото ви прочувствено положение. Ако усетът или миризмата на храната, която ядете в съня, е сладостен или прелестен, това е знак на позитивни страсти. От друга страна, в случай че усетът или миризмата са кисели или горчиви, това значи негативни страсти.

Има доказателства, че настроението обуславя нашия избор на храна в реалност. По време на бодрост някои страсти може да доминират над други, заради стрес, настоящата обстановка, връзката, която имате с другите, наред с други фактори. Тези страсти могат да се пренесат и в сънищата ви.

Икономическо обилие

Сънуването на храна в обилие е директен знак на стопански разцвет (или персонален разцвет като цяло). За да има смисъл тази интерпретация, би трябвало да имате достъп до храната пред вас.

Ако не можете да го изядете, докоснете го или се доближете до него; тогава символизира обилие, което е там, само че е възпрепятствано и вие не можете да го достигнете. Колкото повече храна има на масата или на мястото, където се намирате, толкоз по-голямо е обвързваното обилие.

Сънуваш храна? Добри връзки или връзки с хората

Ако сънувате, че ядете или купувате храна със фамилията си, сънят ви може да се пояснява като знак на положителните ви връзки с тях. Ако не можете да различите лицата на хората, с които сте, приемете го като цяло като добър знак. Това значи, че сте на положително място, с хора, които високо цените и които изпитват същото отношение към вас.

Ако разпознаете хората в съня си, можете да приемете това като укрепване на връзката ви с тях. Това е по този начин, тъй като храната не е единствено средство за оцеляване или прехранване за нас, само че и инструмент за връзка с другите. Наистина, хиляди ритуали, церемонии и други сходни събития са имали храна като основни настоящи лица.

Нещастни моменти в сегашното или бъдещето

Във всички предходни пояснения храната беше в положително положение. Въпреки това, в случай че сънувате гнила храна, това може да символизира нещастни събития във вашето настояще или близко бъдеще.

Може да се справяте със стресиращо, неприятно или неловко събитие сега или може би сте получили вести, че ще се сблъскате с сходни събития в бъдеще.

Сънуваш храна? Независимост, независимост или автономност

В взаимозависимост от подтекста сънуването на отвод от храна може да се пояснява като знак на независимост, самостоятелност или частична или цялостна автономност. Отхвърлянето може да бъде директно или индиректно. Какъвто и да е казусът, вие ще изберете да не ядете храната от индивида, който ви я предлага.

Пример за това по какъв начин това може да се трансформира в действителност е, че преди малко сте получили по-добре платена работа, станали сте самостоятелни от родителите си или сте почнали бизнес.

Свобода, самостоятелност или автономност: някои от смислите на сънуването на отвод от храна.

Сънуването на отвод от храна е знак на независимост.

Сънуването на храна може да значи сензитивност или еротичност

Храната също има сетивен или сексуален съставен елемент, тъй че не можем да пропуснем този тип символика от нашия лист. Всичко зависи от това какви храни се появяват в съня, по какъв начин и къде ги ядете и от техния усет. Например, някои плодове имат ясна алегорична алюзия.

Ягоди, банани, грозде, праскови или дини са единствено част от плодовете с мощен сексуален заряд. Ако ядете някое от тях в стая с чувствени украшения или пред някого, тогава можете да приемете, че това значи, че в реалност желаете да изследвате своята еротична страна.

Инфо: https://exploringyourmind.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР