Санкционираният по закона Магнитски хазартен милиардер Васил Божков обяви нов

...
Санкционираният по закона Магнитски хазартен милиардер Васил Божков обяви нов
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Играе ли Черепа с хора на Радев и люспи от ПП?

Санкционираният по закона " Магнитски " хазартен милиардер Васил Божков разгласи нов политически план - Национално придвижване ЦЕНТЪР. Събитието се състоя в " Хаят ", покрай постройката, където босът излежава домашния си арест.

За глава на отрочето си Черепа избра много противоречивата фигура на доктор Дарин Дросев. Доскоро той беше считан за човек на Политическа партия и беше парламентарен помощник на Андрей Гюров. И то когато шефът му водеше парламентарната група на Промяната. Днес обаче Дросев назова Политическа партия - " Политически Планктон ".

Той приключва Американския университет в България с две бакалавърски степени по специалности " Политология " и " Стопанско ръководство ", магистър е по " Философия ". Притежава и научна степен лекар по " Философия " от Софийски университет. Той е дълготраен учител в Софийския университет по " Логика " и " Философия ".

В къса презентация бяха показани задачите и задачата на Националното придвижване ЦЕНТЪР. То е " всеобщо политическо придвижване ", което се ангажира със " основаването на нова България ", която съгласно учредителите ще бъде " освободена от рекет, политически убийства, господстваща престъпност ".

Управителният съвет на сдружението се състои от четирима души, а обществения съвет - от 58 членове.



Управителен съвет

Емилия Божинова е реставратор, основен координатор на Политическа партия " Българско лято ". Завършва Националната художествена академия през 2014 година със степен магистър по " Реставрация ". Придобива и втора компетентност – " Педагогика на изобразителното изкуство в началното обучение ". Има няколко години административен опит, след което се връща към реставрацията като чиновник на фондация „ Тракия “. Ангажира се с културно-историческото завещание на страната.

Мануела Димитрова е правист. Завършила е компетентност " Право " в УННС. Работи като младши юрист в Столична община регион – Слатина. Има опит и в Столична дирекция на вътрешните работи. 

Инж. Петър Стефанов е систематичен инженер и магистър по " Киберсигурност ". Управлява личен бизнес.

Румен Стоянов е изпълнителен шеф на " Кметовете на кметства в Република България ". Той е ръководител и на сдружения с нестопанска цел, някои от които " Организация на развъдчиците на автохтонни породи овце в България " и " Развъдчиците на Българско кафяво говедо – Калофер ". Стоянов е бил дълготраен кмет на Калофер. Той минава за извънредно непосредствен до президента Румен Радев. Миналата година в навечерието на кметските избори той съобщи: " Направи ли Радев партия, доста кметове ще го последваме ". Вместо това е решил да последва Черепа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР