Санкционираният по глобалния закон Магнитски доскорошен депутат от ДПС отново

...
Санкционираният по глобалния закон Магнитски доскорошен депутат от ДПС отново
Коментари Харесай

Пеевски ще води листата на ДПС в Благоевград

Санкционираният по световния закон " Магнитски " досегашен народен представител от Движение за права и свободи още веднъж е претендент за депутат от Движението. Името му попада в записаната към този момент кандидатдепутатска листа на Движение за права и свободи за многомандатния изборен регион Благоевград, написа " Дневник ".

И на вота през октомври Пеевски избра Благоевград, с цел да се кандидатира за депутат, като тогава беше отпред и в Пазарджик. Листата на Движението в града, обаче, към момента не е записана.

беше определен за народен представител от Движение за права и свободи за първи път през 2009 година Официално той не е член на партията, само че в годините се трансформира в един от знаците ѝ. За първи път Пеевски не попадна в листите на партията за народен представител за изборите на 4 април 2021 година Два месеца по-късно финансовото министерство на Съединени американски щати разгласи, че той е един от глобените по световния закон " Магнитски " дружно с Васил Божков и Илко Желязков поради " регулярно присъединяване в корупция ".

Освен на 4 април, Пеевски не взе участие в парламентарните избори и на 11 юли 2021. На 14 ноември, обаче, той се яви като лидер във Велико Търново, където съумя да събере повече гласове от съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР