Санкциите включват забрани за износ на редица стоки и технологии,

...
Санкциите включват забрани за износ на редица стоки и технологии,
Коментари Харесай

Великобритания отново шамароса Русия: Налага нови търговски и финансови санкции

Санкциите включват забрани за експорт на редица артикули и технологии, на реактивно гориво и експорт за или потребление в Русия на английски лири.

Списъкът на неразрешените артикули включва артикули и технологии, предопределени за вътрешна принуда, артикули и технологии, които могат да се употребяват в химически и биологични оръжия, морски артикули и такива за пречистване на петрол.

Той също по този начин планува спомагателни ограничавания върху даването на техническа помощ, финансови услуги, фондове и посреднически услуги, свързани с вноса на желязо и стомана.

Налагат се забрани за импорт, придобиване или доставка на генериращи доходи артикули, които произлизат от или са изпратени от Русия, както и обвързваните с тях техническа помощ, финансови услуги, фондове и брокерски услуги.

Забранява се даването на техническа помощ и финансови услуги, фондове и посреднически услуги, свързани с вноса на желязо и стомана.

Някои от новите ограничаващи ограничения се отнасят както за Русия, по този начин и за украинските територии под контрола на подкрепяните от Москва сепаратисти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР