Санкциите на САЩ срещу газопровода Северен поток 2 са открит

...
Санкциите на САЩ срещу газопровода Северен поток 2 са открит
Коментари Харесай

Русия: С подкрепата на ЕС ще завършим "Северен поток-2"

Санкциите на Съединени американски щати против газопровода " Северен поток 2 " са открит протекционизъм за пласирането на техния полутечен природен газ на европейския пазар. Страните от Европейски Съюз схващат това и поддържат плана ( " Северен поток-2 " ), заради което той ще бъде приключен. Това съобщи съветският зицепремиер Александър Новак в изявление за , представено от ТАСС.

" Разбира се, това е открит протекционизъм. Основната концепция в противопоставянето на нашите американски сътрудници против " Северен поток -2 " е обвързвана на първо място с нуждата да пласират своята продукция, своя полутечен природен газ ", сподели Новак.

" Този инструмент безусловно не е конкурентен. Това схващат всички, включително и страните, които са заинтригувани от реализацията на този план ( " Северен поток-2 " ), европейските страни и компании. Те поддържат плана и аз съм убеден, че с тази поддръжка той ще бъде приключен ", добави вицепремиерът.

Новак сподели още, че се надява строителството на тръбопровода да бъде приключено в близко време, само че не даде по-точни планирани периоди. 

" Смятам, че е въпрос на време - механически въпрос. Той следва да бъде адресиран към компанията, която директно се занимава с реализирането на плана ", каза той и акцентира, че за Европа този газопровод е опция за приемане на на ниска цена екологичен запас в дълготрайна вероятност с обезпечен размер на доставките. 

От 1 януари Съединени американски щати по отношение на газопроводите " Северен поток-2 " и " Турски поток ", а през вчерашния ден норвежката сертификационна компания Det Norske Veritas приключи процедурата по узаконяване на " Северен поток-2 " точно поради новите американски наказания.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР