Сънищата в 26 лунен денТези сънища могат да покажат вашите

...
Сънищата в 26 лунен денТези сънища могат да покажат вашите
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 20.03.20

Сънищата в 26 лунен ден
Тези сънища могат да покажат вашите неприятни привички и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако в съня си сте показали такива качества като нарцисизъм, лакомия, яд, суетност, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, значи, че сте такива и в действителния живот. Ако сте били прекомерно сериозни към себе си в съня си, помислете за обективността на личната си самопреценка, тъй че да не пречи на разкриването на същинските ви качества в действителния живот.

През деня цялата информация се показва на човек в изкривена форма, тъй че множеството от заключенията, които той прави в този лунен ден са неверни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е належащо: това, което виждате, ще бъде директна индикация за нещата, които се случват в живота.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на деспот, тогава възпирайте гордостта си, в случай че в противен случай ролята ви в съня е незначителна, тогава имате прекомерно ниско самочувствие. Ако видите гръмотевица в съня, това е предизвестие, че би трябвало да укротите гордостта и суетата си.

Може да имате сънища, които усъвършенстват настроението. Сънищата могат да се осъществен, изключително цветните.

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте изтощени от монотонността на живота и желаете нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на прекосяването на Луната през знака Водолей - знак на новаторството, нововъведенията и изобретенията – може да демонстрират картини от бъдещето.

Всеки от нас в този миг може да открие ново, автентично решение на своя проблем. Водолеят сплотява хората съгласно техните ползи и в сънищата на този знак се съдържа информация за пристрастеността на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате познания. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР