Сънищата на 23 лунен денЧесто биват тревожни, неприятни, болезнени, може

...
Сънищата на 23 лунен денЧесто биват тревожни, неприятни, болезнени, може
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 15.05.20

Сънищата на 23 лунен ден

Често биват тревожни, неприятни, мъчителни, може след пробуждане да ви остане неприятно възприятие. Но не приемайте нищо безусловно. Те могат да отразят ваш вътрешен спор, основан заради отхвърлянето на вашата същина или промени, които се случват както вътре във вас, по този начин и в близост.

Сънищата в този ден са лъжливи и даже противоположни на действителността. По предписание всичко се случва на назад. Ако сънувате нещо трагично и неприятно, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или околните ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънищата са свързани с вашия вътрешен свят, посредством тях вашият несъзнателен разум се пробва да ви съобщи значима информация. Например, с деликатен разбор на сънищата, можете да видите непредвиден излаз от обстановка, която дълго време ви тормози.

Сънищата в този лунен ден са доста сложни за вярно пояснение. Те са цялостни със знаци и знаци, множеството от които нямат значение. Ето за какво, в случай че не сте в положение да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от подправено пояснение на сън и вярата в него.

Сънищата след 04:30 ч. са под въздействие на Луна в символ Риби

Тези сънища постоянно са свързани с далечното бъдеще и фантазиите ни. Може да получите посредством тях препоръки, свързани с вашето бъдеще и с такива черти на личността като неустойчивост, накърнимост, мечтателност, схващане и демонстрация на личните качества.

Сънищата под Риби могат да бъдат ярки, фантастични, цялостни с секрети и мистерии, приказни обстановки.

Ако сънят ви е бил спокоен и прелестен, това значи, че душата ви е спокойна и в положение на естетика. По-леките и приятни сънища демонстрират, че се движите в вярната посока, а сложните и потискащи сънища ще покажат, че нещо би трябвало да се промени. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР