Сънищата на 2 лунен денДнес самите Висши Сили чрез изпратените

...
Сънищата на 2 лунен денДнес самите Висши Сили чрез изпратените
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – четвъртък – 26.03.20

Сънищата на 2 лунен ден
Днес самите Висши Сили посредством изпратените ви съновидения се пробват да оказват помощ при избора на верния път, тъй че животът да потече в естетика и единение с останалия свят. Сънищата поучават да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и всекидневието от живота. В края на краищата ориста ни се състои от дребните неща.

Всяка, даже най-незначителната информация ще бъде потребна и ще има доста въздействие върху целия месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни дейности.

Особено съществено внимание би трябвало да се обърне на сънищата в този ден от тези, които са на кръстопът, в сложна обстановка и търсят вярното решение: това е сън, който може да ви помогне да излезете от безнадеждното състояние.

Сънища при Луна в Овен

При Луна в Овен сънищата са динамични, живи, те предвещават събития, които мощно могат да повлияят на личността на този, който ги сънува. Може да сънувате, че интензивно действате, бягате някъде, биете се с някого.

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със личното ни „ аз “, нашите проекти за бъдещето и стремежите ни към поставената цел, и желанието ни за самореализация, да намерим лична ниша, да изградим любовта си.

Юпитер ръководи сънищата в четвъртък.

Те ще опишат за действия, които могат да доведат до триумф и за решение на въпроси, свързани с публичния и обществен живот, за бъдещите вероятности, работата, вашите началници, спонсори, наставници и настойници.

Ако в съня си се виждате като участник в огромно събитие, това е добър знак. Такъв сън значи, че скоро ще съумеете в обществените действия, може би ви следва бързо напредване нагоре по кариерната стълбица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР