Хората в листите ни не искат постове, искат обединение“, това

...
Хората в листите ни не искат постове, искат обединение“, това
Коментари Харесай

Нинова: Зависимостите на Елена Йончева отдавна са ясни

„ Хората в листите ни не желаят постове, желаят обединяване “, това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по БТВ като коментар на изказванието на някогашния водач на партията Сергей Станишев, че обединяването към групировката за изборите 2 в 1 е „ реплика “.

„ Чака ни през днешния ден доста съществено решение. Ще излезем с обща декларация какви са задачите ни. Сериозно занятие е това, което изискваше доста труд “, съобщи Нинова.

Тя посочи, че листите за изборите още не са подготвени – доуточняват се водачите и хората от гражданската квота.

За Мая Манолов и Ваня Григорова, които ще се явят на вота с нова групировка – „ Солидарна България “, водачът на Българска социалистическа партия сподели: „ Желая триумф да на дамите. Това е съревнование “.

„ Очевидно в „ Левицата “ имат някакво проблеми. Манолова ги напусна, Георги Кадиев ги напуснал. Там останали единствено Георги Първанов, Татяна Дончева и Румен Петков. Това са си техни проблеми “, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Запитана за кандидатирането на Елена Йончева от листата на Движение за права и свободи, тя съобщи, че и Елена и други хора са разочароващи, когато хвърлящ сила. " Зависимостите на Елена от дълго време са ясни ", отсече тя.

Нинова разгласи още, че не се тормози от многото обединения вляво, което ще се явят на идните избори.

„ Хората са умни имат право на избор. Нашият мощен капитал за Българска социалистическа партия и какво направихме на България. Ние сме единствените, които не се поддадохме на сглобки, на паралелни страни. Не излъгахме никой, който ни изпрати в Народното събрание. Преживяхме доста и разделения и удари от вън “, посочи тя.

" Сега в законите е заложена корупция, през Конституцията посегнаха на държавното устройство, доведоха до партийно служебно държавно управление, това отблъсква хора и от ден на ден хора се отблъскват от политическия развой ", сподели още Корнелия Нинова. " Борисов е центърът и това е злото, само че огромният ни зложелател е апатията на хората ", добави тя.

" Трябва да се търси експертно държавно управление, държавно управление на националното избавление, зад което да застанем и Народното събрание да го управлява ", счита лидерката на Българска социалистическа партия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР