Сандра Бълок е родена в Арлингтън, Вирджиния, предградие на Вашингтон,

...
Сандра Бълок е родена в Арлингтън, Вирджиния, предградие на Вашингтон,
Коментари Харесай

Edna жена с нестихващ талант и голямо сърце: Сандра Бълок на 57

Сандра Бълок е родена в Арлингтън, Вирджиния, предградие на Вашингтон, окръг Колумбия. Баща ѝ Джон Бълок служи в армията на Съединените американски щати, майка, Хелга Г. Майер е немска оперна певица и преподавател по музика. Двамата се срещат в Нюрнберг, Германия, до момента в който бащата на Сандра е командирован там.

Като дете Сандра Бълок постоянно съпровожда майка си при нейните оперни представления. По тази причина тя прекарва първите дванадесет години от живота си най-вече в Нюрнберг, където остава с вуйна си и баба си и учи немски език. Семейството ѝ живее известно време и в Залцбург и Виена (Австрия).

След това Бълок се мести в Съединени американски щати и учи в гимназия Вашингтон-Лий в Арлингтън, където е мажоретка и взе участие във всички учебни театрални представления. След като се дипломира в гимназията през 1982 година, стартира следването си в Университета в Източна Каролина в Грийнвил, със компетентност драма. Дипломира се през 1986 година
 Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси
След дипломирането си се мести в Манхатън и работи като чистачка, барман, сервитьор и гардеробиер, също по този начин във фризьорски салон за кучета, по време на прослушвания за функции.

Сандра Бълок става кино звезда в края на 1990-те години с присъединяване си във филмите „ Докато ти спеше “ („ While You Were Sleeping “, 1995) и „ Мис скришен сътрудник “ („ Miss Congeniality “, 2000) – и за двата кино лентата получава номинация за Златен глобус в категория Най-добра актриса в мюзикъл или комедия.

Бълок получава 11 милиона $ за присъединяване си в „ Скорост 2: експертите “ („ Speed 2: Cruise Control “, 1997), в които се съгласява да играе, с цел да поддържа личния си план „ Надежда за любов “ („ Hope Floats “, 1998).

По-късно получава 17,5 милиона $ за „ Мис скришен сътрудник 2: Прекрасна и рискова “ („ Miss Congeniality: Armed and Fabulous “, 2005).

Сандра Бълок е определена от списание „ People “ за един от 50-те най-красиви хора на света през 1996 и 1999 година и е класирана на 58-о място в класацията на списание „ Empire “ – Топ 100 кино звезди на всички времена.

 сандра бълок Getty

Ето и няколко любопитни обстоятелството за Сандра, които евентуално не сте знаели за нея:

Сандра е била най-обсъжданото име за ролята на Маги Карпентър от хитовия „ Булката беглец” през 1999 година, само че по-късно я получава „ хубавата жена” - Джулия Робъртс.

Въпреки че доста обича конете, до момента в който се снима във кино лентата „ Двойно преследване” („ Two If By Sea”), актрисата схваща, че е алергична към тях.

Сестра й е прочут във виртуалното пространство пекар. Джесин Прадо си има блог на име „ Изповедите на един магистър пекар”, в който постоянно споделя своите предписания, а към този момент си има и сладкарница в градчето Монпелие, Върмонт, Съединени американски щати.

Лош ли е денят ви? Може би Сандра щеше да ви помогне, защото съучениците й в гимназията й гласоподават купата „ По всяка възможност ще озари деня ви”.

 сандра бълок Getty
 image2_16x9.png Сезонът на Лъва носи вълнуващи страсти и горещи пристрастености: какво да чака всяка зодия На фокус
Лъвицата мощно има вяра в значимостта на сигурността. Дотолкова, че сама проектира дизайн за специфични защитни колани, тъй че домашните й любимци – осиновените кучета Попи и Ръби да се возят несъмнено в колата й. Между другото Попи е трикрак, а Ръби двукрак.

Сандра Бълок е известна с филантропската си активност. Тя подарява 1 милион $ на жертвите от земетресението в Хаити. Същата сума подарява и на жертви от цунами в Азия. Освен това работи и за възстановяване на жилищата в Ню Орлианс след урагана Катрина, само че рядко приказва за тези си действия.

 сандра бълок Getty

През 2000 година холивудската кр асавица била толкоз отдадена на ролята си на клиничен пациент във кино лентата „ 28 дни”, че решила да прекара известно време в рехабилитационен център, с цел да научи повече за тази реалност.

Въпреки че Сандра се развежда след 5-годишен брак, в миналото се е изказвала много извънредно на тематика фамилен живот: „ Винаги съм била доста скептично настроена към брака, защото желая да го направя единствено един път и да бъде вечно.” Актрисата има две осиновени деца - момче и момиче.

 сандра бълок Getty

Тя не постоянно е получавала елементарно функциите си. Например за ролята си в телевизионния сериал „ Работещо момиче”, който има единствено един сезон през далечната 1990 година, тя се явява цели 5 пъти на кастинг.

Сандра Бълок употребява акупунктура като способ за намаляване. Освен това, приказва съвършен немски, защото майка ѝ е немска оперна певица и учителка.

А в галерията ни можете да видите нашата специфична изложба с обичаните моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси:
 Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси  Любимите моменти от живота на Сандра Бълок в 37 фотоси
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР