Сан Диего. Властите на САЩ разпоредиха затваряне на най-натоварения граничен

...
Сан Диего. Властите на САЩ разпоредиха затваряне на най-натоварения граничен
Коментари Харесай

Washington Examiner: САЩ затвориха най-натоварения граничен пункт с Мексико заради приближаващия мигрантски керван

Сан Диего. Властите на Съединени американски щати разпоредиха затваряне на най-натоварения граничен пункт на границата с Мексико, оповестява американското издание Washington Examiner , като прецизира, че той се намира в щата Калифорния – „ Сан Исидро “.
Граничните чиновници са пренасочени към други точки, с цел да оказват помощ на сътрудниците си с нараствания в резултат на решението на управляващите напън към другите Граничен контролно-пропусквателен пункт. Мярката е наложена в очакване на идването на хиляди мигранти, пътуващи с кервана от Централна Америка.
Граничният пункт „ Сан Исидро “ обработва данните на над 20 000 души и 70 000 хиляди транспортни средства, движещи се от и към Тихуана в Мексико и Сан Диего в Калифорния. Сега всички пътнически и търговски ленти на Граничен контролно-пропусквателен пункт, както и една от двете пешеходни, са затворени за прекосяване, разясняват от редакцията.
„ В понеделник сутринта (местно време) чиновниците на митниците и граничните служби на Съединени американски щати краткотрайно стопираха обработката на транспортни средства за пътуващи ", се споделя в изказване, оповестено в понеделник от федералната организация, контролираща цялата активност на пристанището. Подчертава се, че там се конфигурират уреди, целящи да блокират нахлуване на хора. След привършване на монтажните действия пунктът ще възобнови работа.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР