Samsung публикува официално рекламно видео за системата върху чипа ,

...
Samsung публикува официално рекламно видео за системата върху чипа ,
Коментари Харесай

Samsung публикува клип за своята нова SoC Exynos 2200

Samsung разгласява публично рекламно видео за системата върху чипа, в което по-подробно са показани главните особености на новата платформа.

В тази SoC е интегриран графичният процесор Xclipse, основан на архитектурата RDNA2 на AMD. Това е първият мобилен чип с хардруерна поддръжка на трасирането на лъчите . Във видеото е показана новата игра PUBG: New State, която наподобява доста добре с  новия чип.



Графичният процесор поддържа и шейдинг с променлива скорост (VRS), което ще даде опция да се поддържа постоянна периодичност на фрагментите. Чипът е изключително подобаващ за бъдещите геймърски телефони, тъй като поддържа екрани с кадрова периодичност до 144Hz и разширения динамичен диапазон HDR10+.

Във видеото се обръща внимание и на облачните игри като се акцентира смисъла на интегрирания 5G модем, който може да обезпечи скорост на евакуиране до 10 Gbps. Това е първият модем на Exynos, който поддържа 3GPP Release 16 технологията. Това обезпечава висока непоклатимост на MIMO връзката, по-ниска инертност при по-ниска консумация на сила.

Новият невронен процесор () е два пъти по-бърз от този, който е интегриран в Exynos 2100. Тази изчислителна мощ ще даде опция на камерата да снима допустимо най-хубавите фрагменти. Новата платформа поддържа оптични датчици с резолюция до 200MP и може да снима 108MP моментни фотоси без закъснение, както и да записва 8K видео при скорост 30 фрагмента в секунда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР