Samsung преди време вече показа подобен концептуален модел. Китайският технологичен гигант

...
Samsung преди време вече показа подобен концептуален модел.
Китайският технологичен гигант
Коментари Харесай

Huawei може да изпревари Samsung и да бъде първият със смартфон, който се сгъва на две места

Samsung преди време към този момент сподели сходен концептуален модел.

Китайският софтуерен колос Huawei към този момент интензивно лишава от каузи на Samsung на пазара за сгъваеми смарт телефони, а през идната година може даже да показа нов вид сходно устройство, освен това изпреварвайки южнокорейския колос.

Става дума за сгъваем смарт телефон с два шарнира от нов вид, който ще се сгъва не на едно място, както всички настоящи мобилни телефони от сходен вид, а на две места по едно и също време. Според информацията на изданието TrendForce създаването на такова устройство в лабораториите на Huawei върви добре и смарт телефонът може да бъде да излезе на пазара още през месец март 2024 година През идната година се чака и сходно решение от Samsung, само че точно Huawei може да бъде първият.

Разбира се, като се имат поради глобите, към момента относително лимитираните благоприятни условия на Huawei и фокусът върху вътрешния пазар, това няма да бъде проблем за Samsung в международен мащаб, само че ще покаже на света, че Huawei може да надмине своя съперник. А и не се знае дали освен това доста бързо развиване Huawei, който към този момент проектира най-съвременни лични процесори, още веднъж да се наложи на световния пазар на смарт телефони. 

Да напомним, че в новия смарт телефон Huawei Mate 60 Pro китайската компания употребява 7 nm чип.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР